Friday, 12 September 2014

Happy B-Day

Vuoden sisään mahtuu monta juhlaa. Mukaan lukien perheenjäsenten syntymäpäivät. Mutta mitä keksiä ihmiselle, jolla on jo KAIKKEA. Vaikea paikka vuosi toisensa jälkeen. Joskus toista voi hemmotella sellaisella, mikä lahjan saajalle ei itselleen tulisi ensimmäisenä mieleen hankkia. 

Mottona "raha korvaa mielikuvituksen" suuntasin askeleeni Helsingin Louis Vuittonin kauppaan ja ostin miehelleni syntymäpäivälahjan. Sieltähän löytyy yhtä sun toista - myös sellaista mitä ei ihan välttämättä tarvitsisi. Mutta, perustelin ostokseni itselleni sillä, että kyllähän miehellä pitää laatuvyö olla. Ja sillä sipuli: asia oli hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Vaikka olenkin loistava leipuri, suuntasin pian sen jälkeen Stockmannin kakkuosastolle ja palasin kotiin leivosrasian kera ja hyvän omantunnon siivittämänä. 
It is always difficult for me to find birthday presents especially for someone having already everything. Sometimes my motto is "money compensates imagination". So my friends, this time I headed to Louis Vuitton in Helsinki and bought a beautiful belt to my husband. On the way back home I ended up in Stockmanns departments store and found some delicious cakes from Ekberg and some other bakeries. So Happy Birthday my husband!

No comments:

Post a Comment