Sunday, 14 September 2014

Rock ballerinas with studs


Rock-tyyli minulla. Never! Mutta suosikkikenkäni siitä huolimatta juuri tällä hetkellä ovat Pretty Ballerinas:n rock-henkiset Shirley-ballerinat. Ensinnäkin ne ovat supermukavat jalassa, mutta myös mielestäni tuovat pienen säväyksen moneen asuun yksityiskohdillaan. Materiaali kengissä on nahkaa ja tuo kengän kiertävä resori joustaa, mutta pitää kengän napakasti jalassa. Siinäpä syyt hyvälle istuvuudelle.


Käytän näitä aika paljon sekä vapaa-ajalla että rennompina casual-päivinä töissä. Niittiyksityiskohtien lisäksi kärjen lakeeriosa on aika mainio yksityiskohta, sillä vastaavasta materiaalista tehty vyö toimii hyvin monissa asuissa.


Jos kurkkaat valmistajan sivuille, huomaat varmaan päätyväsi kenkien karkkikauppaan, sillä valikoima on hämmästyttävän laaja. Vaikka yritys on USA:ssa he näyttävät toimittavan myös Suomeen. Tosin tullit ja verot tulevat hinnan päälle. Näitä saa tietty myös Suomesta, mutta silloin saa varautua suppeampaan valikoimaan.


My favorite shoes at the moment are my "rock"-ballerinas. They are made by Pretty Ballerinas and the model is Shirley, black leather with patent toe and studs. I am by no means a rock girl but there is something about these shoes that makes my heart beat. If you check out their online store it feels like you are in a candy shop!

No comments:

Post a Comment