Friday, 17 October 2014

Friday's colour is green

Casual vaatteet kuuluvat monella perjantaietikettiin. Niin joskus myös minulla. Muutoinkin viihdyn rennommissa ja mukavissa vaatteissa enkä halua housujen kiristävän ja paitojen puristavan. Onneksi elastaani on keksitty ja sitä löytyy tänä päivänä useimmista kankaista. Vaarallista: voi rauhassa pulskistua kun vaatteet eivät koskaan purista, vai mitä?

Casual pukeutumiskoodin voi käsittää monella tapaa ja skaala eri maiden casual-käsitysten välillä on aika venyvä. Meillä naisilla on onneksi helpompaa, mutta miehillä sitäkin hankalampaa, kun he joutuvat pohtimaan onko se pikkutakki pakollinen vai selviääkö vähemmällä. Naisen voi laittaa jopa siistit farkut tai mekon ja valinnanvaraa on sen verran kuin mielikuvitus antaa myöten.

Tänä perjantaina halusin pukea päälleni jotain värikästä, samalla edes vähän siistiä, mutta kuitenkin rentoa. Ja näillä mentiin. Mitkä sinusta ovat casual-pukeutumisen pelisäännöt vai onko sellaisia olemassa?

Hauskaa perjantaita!Vihreä pooloneule Zara
Stretchfarkut H&M
Kengät Luciano Padovan (La Matta:sta) 

Casual Friday is very common in many countries. It varies however what is considered as smart casual. In my opinion women have much more choice when it comes to choosing a casual outfit. There are much more strict rules for men. A woman can wear a dress or jeans or just use her imagination and creativity.

This Friday I kept it very simple: a green poloknit from Zara and strechjeans from H&M. The shoes Luciano Padovan. What are your own rules for wearing casual clothing or do you have any?

Happy Friday!

No comments:

Post a Comment