Friday, 28 November 2014

Blue moment and (soon) white flowers

Perjantai-ilta ja hetki hengähtää. Kiireinen viikko takana eikä mitään isompaa suunnitelmaa viikonlopuksi. Toisin kuin loppuvuoden viikonloppuina, jotka on ladattu jo aika tiukkaan täyteen ohjelmaa. Tai ehkäpä keksinkin jo mieluisaa tekemistä. Kuten aiemmassa postauksessani kirjoittelin olen sisimmässäni jonkin asteinen viherpeukalo vaikka kaupungin keskellä asustammekin. En tarkoita mitään viherkasveja vaan leikkokukkia, kausikukkia ja parvekkeen kaunokaisia jotka ilahduttavat kesät talvet. Normaaleita viherkasveja meillä ei näy lainkaan lukuun ottamatta rahapuuta. 

Voisin taas huomenissa tai sunnuntaina viritellä jouluisista kukista ja sammaleista tämän tyyppisiä asetelmia joita viime joulunkin alla sommittelin.Tykkään pitää asetelmat melko yksinkertaisina niinkuin tässä. Valkoiset amaryllikset eivät olleet edes puhjenneet ja silti kukat näyttivät mielestäni tosi kauniilta. Mikä on sinun suosikkijoulukukkasi vai olenko ainoa joka on hulluna kukkiin?

Taidanpa siis laatia pienen suunnitelman viikonlopulle ja kaivaa esille loput tallessa olevat sammaleet ja kaapin perukoilla olevat koristeet ja katsoa mitä saan tänä vuonna aikaan.

Friday night and time to breath after a tough week. We have actually no plans for the weekend which I really look forward to. The weekends during the rest of the year are full of happenings so now I will enjoy and relax. 

I love flowers. Here are some flowers from last Christmas. Maybe this is something I could spend some time with during the next couple of days. Buy some white flowers and decorate them with moss which is left from my balcony project. Amaryllis is one of my favourites and I'm crazy about flowers. Which flowers do you like?

2 comments:

  1. Hei! Eksyin blogiisi, kun etsin remonttiblogeja, teillä on kaunis koti! Menee ihan ohi aiheen, mutta huomasin, että olette kunnostaneet vanhat ovet. Onko sinulla vinkkejä tähän? Kuulostaa työläältä ja vaikealta hommalta. Miten irrotitte vanhan maalin? Ovet ovat niin upeat, että emme niistä haluaisi luopuakaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä remppamiehet kunnostivat myös ovet joten en tiedä tarkkaan heidän metodeistaan. Mutta se näytti olevan todella työläs homma ja siihen meni tosi paljon aikaa ja kalliita työtunteja. Jopa niin paljon, että jälkikäteen pohdimme, kumpi meistä oli se fiksu: naapuri joka osti uudet ovet vai me jotka kunnostimme vanhat. Tietysti alkuperäinen on aina alkuperäinen, mutta jos alkuperäisen kunnostaminen tulee liian kalliiksi kannattaa harkita uusia. Tuttvillamme puuseppä teki ihan identtisen oven jo olemassa olevien vanhojen ovien mallilla ja lopputulos oli huippuhieno eikä vanhaa erottanut uudesta.

      Delete