Friday, 7 November 2014

Disco bling bling


Taisin innostua liikaa. Tänään meillä oli discobileet. Kultaa ja kimallusta ja bling blingiä koko rahan edestä. Jälkikasvu halusi discosynttärit ja täältä pesee! Toivoisin olevani sellainen ihminen, jolla on aina nopeasti kaikki spexit ajoissa selvillä ja totetuskin loppuun asti mietittynä hyvissä ajoin. Yleensä hahmotan suuret linjaukset nopeasti, mutta execuuttaus jää sitten viime tippaan. No ehdinpä kuitenkin ajoissa. 

Suunnitelma discosynttäreistä syntyi jo hyvissä ajoin. Mutta tarvikkeiden hankinta jäi viime tippaan. Havahduin vasta tällä viikolla, että kaikenlaista rekvisiittaa tarvitaan. Mutta, mutta: sitähän on parhaiten tarjolla nettikauppojen kautta. Ja niissä toimitus kuitenkin kestää useimmiten päiviä. Ja sitä aikaahan minulla ei ollut tai ei uskallusta ottaa riskiä siitä, että tomitus saapuisi vasta perjantaina koittavien juhlien jälkeen. Löysin kuitenkin juhlien järjestäjän paratiisin, kaupan jonne hurautin autolla haalimaan rekvisiittaa. Ja mitä kaikkea sieltä löytyikään: lamee oviverho, sisältäpäin ledvalaistut ilmapallot, pimeässä hohtavat tikut ja muut kattaustarvikkeet. Discopallo löytyi jo ennestään. 
Vink, vink, jos tarvitset rekvisiittaa niin täältä sitä löytyy: sekä netistä tilaamalla että heidän omasta myymälästään: Juhlamaailma, Koskelontie 25 C, 02920 Espoo


Lisäksi Yrjönkadun Sinellistä löytyi Discokirjaimet, kultamaalia ja glitteriliimaa joista saimme askarreltua teemakoristeen.

Hauskaa illan jatkoa. Bling, bling;)

I think I got a little carried away. One of my kids wanted to have a disco birthday party and I fixed it. I am a good planner but I get my thoughts clear always a little bit late. But this time again I made it in time. We already had a discoball and I found some led balloons and other stuff which really made the right disco feeling. But now it is time to go to bed. 

Good night and bling, bling;)


 

No comments:

Post a Comment