Tuesday, 25 November 2014

Interior Design in Austrian style, part I

Koska sisustus kiinnostaa minua, niin missä vain liikunkin kiinnitän huomiota kauniisiin asioihin kun sellaisia näen. Näin Itävallan matkani aikana monenlaista sisustustyyliä, mutta pidin erityisesti eräästä rinneravintolasta, joka on hiljattain, parisen vuotta sitten remontoitu kivasti. Yleisilme oli moderni ja silti jollain tavalla perinteinen juuri käytetyistä materiaaleista johtuen. Materiaaleissa pääosaa näytteli puu ja kivi ja valokuvia oli käytetty kivasti tehosteseinissä. Ja kerrosten välissä rullaili suomalaiset Koneen rullaportaat tietysti.Puusta oli rakennettu väliseiniä, mutta ei niin perinteiseen tyyliin: puupöllit poikki ja pinoon ja metallilieriöitä väliin. Metallilieriöistä näkyi joissakin paikoin läpi ja paikoitellen niihin oli asennettu peilejä. Aika hauskoja.
Takkojakin oli useampia mikä on aika mukava tunnelman luoja laskijoille, jotka hakeutuvat sisätiloihin kylminä ja lumipyryisinä päivinä. Tässä yksi niistä.Toinen, perinteisempi ja rehevämpi tyylisuuntaus löytyi vuoren huipulla sijaitsevasta Gletscherhüttesta, josta toinen postaus ehkä myöhemmin.

When travelling I always look around and pay attention to beautiful interiors. During my travels in Austria I really liked this restaurant high up in the mountains. The style was somehow modern but at the same time traditional because of the materials: wood, stone and photograph walls. There was another restaurant, Gletscherhütte,  at the top of the mountain with much more traditional and actually quite funny interior. And with completely different style than above. But more of that in a later post.No comments:

Post a Comment