Saturday, 15 November 2014

This is my cup of tea!

Jotkut asiat tuntuvat heti omilta. Sellaisilta mitä ilman ei, jos vain mahdollista, voi elää. Minulle yksi niistä asioista on Alpit. Se on niin "my cup of tea" niinkuin sanotaan. Ja nyt onneksi pääsen tuonne maanpäälliseen paratiisiin taas pian. Mikä Alpeissa kiehtoo? Varmaankin se, kun vuorten keskellä tuntee itsensä niin pieneksi. Tai se luonnon muovaama kauneus minkä ympärillään näkee. Tai se kun pääsee niin lähelle taivasta - harmaanakin päivänä ylös vuoren huipulle noustessaan voi yhtäkkiä huomata seisovansa pilvien yläpuolella katsellen ylhäältä alaspäin maailmaa. Vai onko se hyvä ruoka ja hauska seura? Vai liikkuminen ylhäällä vuorilla? Varmaankin yhdistelmä kaikkia näitä.

Alla oleva on napattu Itävallassa viime vuoden lokakuussa. Siis toistan lokakuussa. Mutta missä loka? Aurinkoa siniseltä taivaalta ja terassikelit kuin Suomen huhtikuussa konsanaan. Tällaisella akkujen latauksella kestää yli pimeän talven. Ja kohta on taas aika pakata sukset suksipussiin ja suunnata kohti lentokenttää. Postausten laita voi olla niin ja näin, mutta ainakin kamera laulaa matkalla - jos vain säät sallivat.


This is my cup of tea: the Alps. All people have, I suppose, something that is their cup of tea. This in mine. I love to travel and the Alps has been one of my favourite destinations. Do not get me wrong I also like warm climate but there is something with the Alps that attracts me. Is it the fresh air, the beauty of the nature, views above the clouds, good food and company? I think it is a combination of all of these.

This snapshot was taken in October last year in Austria and I am heading there again in couple of days. So maybe no posts in the blog during the next week or so but I´m going to carry my camera with me if the weather allows taking some nice shots. See you later.

2 comments:

  1. Upeita kuvia! Täällä yksi sielunsisko, jolle Alpit ovat myös pala sydäntäni. Ihanaa "lomaa"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Tänään jälleen sama paikka, samat maisemat ja aurinkokin vihdoin näyttäytyi. Ja kamera ikuisti toivottovasti jotain julkaisukelpoista. Siitä lisää myöhemmin

      Delete