Tuesday, 16 December 2014

Santa Claus is coming to town

Jouluun on vielä aikaa, joten sitä suurempi yllätys on, että sain jo nyt ensimmäisen joululahjani. Toivoisin, että näistä ostohulluuden jouluista pääsisi jo vähitellen eroon, mutta siitä huolimatta tunnustan, että tämä yllätyspaketti ilahdutti minua suuresti.


Mitä Tiffanyn kääreestä sitten kuoriutuikaan? Ei korua vaan ihana kynä, jolla voin merkitä muistiin kaiken niin kauan kuin kirjoitustaitoa (siis kynällä) on vielä jäljellä. Kaikki kirjoittaminenhan tapahtuu nykyään melkein koneella niin että kohta tuo käsinkirjoittamisen taitokin ruostuu. 
Nyt voinkin siis kirjoitella viimeiset joulutervehdykset tällä kaunokaisella ja vaikka kuunnella tätäJääköön salaisuudeksi keneltä sain tämän ihana yllätyspaketin. Kaunis kiitos siitä silti hänelle.


There is a long time until Christmas. So it was a huge surprise to get the first Christmas present today. I have never liked the commercial Christmas but to be honest this little surprise made my day. This beautiful pen was hiding in that gorgeous Tiffany box. So now I can write the last Christmas Cards and listen to this with a smile on my face.

Let´s keep it secret who I got the present from but thank you for that thoughtful person who knew what I like.

4 comments:

 1. En oo oikein koskaan tajunnut arvokkaita mustekyniä joita annetaan lahjaksi, mutta tää on kyllä niin ihanan söppänä ja sydäntälämmitävä pikku kynä, ettei voi muutakun ihastella<3:D

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on. Joskus kynää kuitenkin tarvitsee ja tällä kirjoittaessaan muistaa aina sen antajan ja kivan mielen minkä sai yllätyslahjan avatessaan.

   Delete
 2. Ihana lahja ja aina yhtä upeaa on saada lahja aivan yllättäin. Sitä pitäisi harrastaa enemmän ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin, se yllätys on lahjassa kuin lahjassa se kiva juttu. Tavallisesti kun saa lahjan sitä osaa jo odottaa etukäteen: syntymäpäivänä, jouluna jne.

   Mutta kun sen saa ennen kuin on "the day" yllätys ilahduttaa.

   Delete