Wednesday, 18 February 2015

Acne has hit me

Kun kevät tekee tuloaan, joutuu pakostakin päivittämään vaatekaappiaan. Niin pakko ja pakko, kyllähän tuolta garderoobista kaiken näköistä löytyy, mutta se on elämää suurempi juttu miksi uusia vaatteita tulee silloin tällöin hankittua. 

Ollessani teini ja kinutessani jälleen kerran uusia farkkuja, totesi isäni - käytännön MIES kun oli - että tuollahan niitä farkkuja on kaappi täynnä. Hän oli mies, joten naisten ajatuksenjuoksua oli varmaankin mahdotonta ymmärtää. Eihän vaatteita osteta sen vuoksi, että halutaan pukea jotain päälle lämpimikseen vaan siksi, että jokaisessa päivässä olisi pieni palanen inspiraatiota ja hyvää fiilistä, kun on sopivat ja oikean fiiliksen tuntuiset vaatteet päällään.

Saman asian sai kokea rakas mieheni, joka ajatteli nopeuttaa vauhdikkaita aamustartteja päiväkotiin tyttäremme kanssa. Hän järkevästi valitsi yhteistuumin tyttäremme kanssa edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet tytölle valmiiksi välttyäkseen kamalalta aamurumbalta vaatteiden valinnassa. Ja sitten seuraavana aamuna oli pikkuneitosen mieli jo ehtinyt muuttua niin, että nousi kamala kalabaliikki kun oli vääränlaiset vaatteet esillä. Se on näitä henkimaailman juttuja nämä naisten vaateasiat.

No tänä päivänä ei kukaan ole huomauttamassa mihin omat rahani käytän. Siksipä voinkin päivittää vaatehuoneen sisältöä mieleisilläni hankinnoilla. Uusilla harkiten tehnyillä täsmäostoksilla voi ryhdistää nykyisiä asukokonaisuuksia ja saada uutta inspiraatiota päivään kuin päivään kun vanhoja hyväksi todettuja luottovaatteita yhditelee uusiin hankintoihin.

Tällä kertaa acne iski minuun nyt kuin keväinen raekuuro, joten tuolla nämä Acne Studiosin v-aukkoiset t-paidat nyt odottavat vaatehuoneessa käyttäjäänsä.
When the spring is coming, you always have to update your wardrobe. Well you have to don´t you? OK to be honest all sorts of pieces can be found in my wardrobe but I´m missing inspiration to combine those old pieces so I just have to complete the old ones with new ones. It´s kind of a special philosophy in this "new clothes" thing and I have to say it probably has to do with a woman´s brains. 

When I was a teenager and I once again asked my father to give me some money to buy new pair of jeans. Usually my father only said you have a closet full of jeans so why on earth would you buy new ones? He was a MAN so of course he did not understand the deeper meaning of buying new clothing. Well, nothing has changed from that. I even today have a pile of jeans (and t-shirts) in my walk-in-closet but now I use my own money  and van buy whatever I need (want). That's why I every now and then update my wardrobe with some new pieces and do not feel bad conscience about it.

This time acne hit me like a storm and I left Gaudete boutique with these Acne Studios v -neck t-shirts.


No comments:

Post a Comment