Tuesday, 17 March 2015

My name is Boss, Hugo Boss

Palasin viikonloppuna matkoilta. Yllätys odotti yöpöydälläni. Luulin sitä aluksi uudeksi hajuvedeksi, mutta yllätys olikin suuri kun avasin pakkauksen. Mitäs sieltä lieriöstä paljastuikaan! Hyvin miedon tuoksuinen tuoksukynttilä Hugo Bossilta.

Vahvan tuoksuiset tuoksukynttilät eivät ole koskaan oleet makuuni, mutta tällaiset miedosti tuoksuvat kyllä. Ja itse asiassa kun avasin pakkauksen, makuuhuoneeseemme levisi ihana keveä kevään tuoksu. 

Loppujen lopuksi paljastuikin, että mieheni oli saanut tämän kynttilän asioidessaan Hugo Bossin liikkeessä. Ajattelinkin mielessäni, että mieheni tuoksukynttiläostoksilla - kun ei ole edes matkoilla - no way. Ja niinpä se asia sitten olikin:) Kauniisti tehty silti, kiitos.


 

I came back home from travels last weekend and found this surprise on my bedside table. My first thought was I had got a new perfume. So it took a little while before I opened up the beautiful package. What a surprise: a scented candle by Hugo Boss. I did´t even know the make this kind of products. The candle has a very mild and fresh scent which I really like.  Such a nice surprise Hugo Boss!

No comments:

Post a Comment