Tuesday, 21 April 2015

My very first Acne boots

Kesä on tulossa, kyllä juu, mutta tällä kertaa en aikonut jäädä kesän tulosta huolimatta rannalle ruikuttamaan. Viime syksynä bongasin nimittäin ainakin omasta mielestäni ihanat Acne Studiosin Jensen buutsit, mutta harmikseni ne oli loppuun myyty joka ikisestä kaupasta ja nettiputiikista. Niinpä nyt kevätmalliston ilmestyessä en epäröinyt hetkeäkään (anteeksi nyt valehtelen, epäröin pitkän tovin kovan hinnan vuoksi) ja tartuin tilaisuuteen. 

Minulla on itse asiassa ollut aiemmin eräät rakastamani pitkävartiset saappaat vähän samanlaisella kannalla ja kärjellä varustettuna sekä mustana että konjakin värisenä. Siksi tiesin, että tuon mallinen kenkä sopii moneen asuuni ja tulee varmasti kovaan käyttöön. Ei ihan turha investointi siis. Tosin selvennyksen vuoksi, jos investoinneista puhutaan, kengät eivät ole mielestäni mikään kovin hyvä investointi. Suomen vaihtelevissa keleissä kenkä kuin kenkä on parin vuoden käytön jälkeen valmista kauraa kenkien taivaaseen riippumatta siitä ovatko ne huippumerkiltä vai ei. Itse asiassa investoin mieluummin rahani käsilaukkuihin ja kodin designesineisiin sekä matkoihin kuin kenkiin.
Erityisesti tykkään noista tikkauksista sivuilla ja takana. Ne antavat ryhtiä muuten ihan mustille kengille. Ja kyllä, olisin voinut ottaa nämä muissakin väreissä, joita Acne Studiosin kevätmallistossa on tarjolla.

Last autumn I really missed something: Acne Studios Jensen boots were sold out everywhere when I discovered I really want to have them. This spring I noticed they had Jensen boots again in their collection and this time I decided not to make same mistake again. Without any hesitation I bought these versatile black boots - ok, I´m lying I did hesitate because of the price. Anyhow these were something I will wear now and next autumn.

The white stitches give a nice edge to the boots. And you can wear them both with skirts and jeans so I think I´m gonna wear them a lot before the summer is here.

2 comments:

  1. Kauniit! Näin kenkähulluna on pakko kommentoida. Olet oikeassa, että kengät eivät varsinaisesti ole hyvä sijoitus, mutta antavat ainakin minulle sellaisen arjen luksusta fiiliksen. Sellaisella itsensä arkisella "hemmottelulla" on aina arvonsa :-) T. Nora

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näinhän se juuri on. Lestikin on näissä aivan mainio - sopii minulle. Ja kun tuo keväinen lämpö ei ota vielä tullakseen saapastelen näillä eteenpäin;)

      Delete