Saturday, 9 May 2015

Beautiful Saturday

Viikonlopun paras päivä on perjantai ja toiseksi paras lauantai. Perjantaina kaikki on vielä edessä ja lauantaina voi tehdä ihan mitä huvittaa. Vaikkapa heittäytyä sohvalle sisustuslehden tai -blogin pariin tai vaikkapa bloggailla aikansa kuluksi. Sitähän minäkin tässä teen ja kohta aion hyökätä tuon ihanan lehden kimppuun, jonka nappasin mukaani Sveitsin viime viikonlopun reissulta. Siitä reissusta lisää myöhemmin. 


Arkipäivä ei ole riittävän rento kokonaisen lehden lukupuuhaan. Loikoilla joutilaana sohvalla ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja uppoutua lehden sivuille iPad toisessa kainalossa. Minusta on nimittäin tullut sellainen lehtien lukija, joka aina vähän väliä, jotain kiinnostavaa nähtyään, näpyttelee netistä tarkempia tietoja eri sisustustuotteista. Lienevätkö lehtien tekijät havainneet tämän lukijakunnassaan. Kaupallista linkkiä siitä on toki vaikea saada toisin kuin blogien lukijoista, jotka kiinnostavan jutun luettuaan saattavat jopa jatkaa matkaansa nettishoppailun maailmaan.  

Onko siellä muita virtuaalimaailmaa ja perinteisiä lehtien saman aikaisesti sekoittavia lukijoita?

Valkoiset neilikat poimin tänään mukaani Saaran kommenttiboksissa vinkkaamasta Inbloom-kukkakaupasta Uudenmaankadulta. Siis Inbloom on niin ihana - uusi kantakukkakauppani. Valaistus ja sisustus tuo upeasti kauniit kukat esille. Miksiköhän kovin moni kukkakauppias ei ole tätä tajunnut: kukkien ostajahan tulee kukkakauppaan ostamaan estetiikkaa ja jos myytävät tuotteet ovat edukseen esillä niitä ostaa mielellään ja ehkäpä maksaa hitusen enemmänkin. Ehkäpä Inbloomistakin joku postaus myöhemmin. Hmmmm, pitäisikö tämä sittenkin olla kukkablogi...

The best day of the week is Friday and the second best is Saturday. On Fridays you have all the weekend ahead of you and on Saturdays you can do whatever you want. You can for example read interior magazines or blogs of write a blog as I´m doing at the moment. But soon I´ll jump onto my sofa and take a few moments with Elle Decoration which I picked up on my trip to Switzerland last weekend. I usually read a magazine with my iPad close by. When I see something interesting I usually check it out on the internet and see more close details of the products and services I´m interested in. I don´t know if I´m the only one - are there anyone else doing the same thing?
2 comments:

  1. Täällä on yksi toinen, joka myös lukee lehtiä puhelin kainalossa, koska joka kerta tulee jotain googletettavaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se taitaa olla tämän päivän trendi, että tehdään montaa asiaa samaan aikaan. Jatkan siis hyvällä mielellä tuota kaksoislukemista.

      Delete