Thursday, 14 May 2015

My favourite florist in town

Olen ihastunut. Tunnustan. Se oli oikeastaan rakkautta ensi silmäyksellä. Tai oikeastaan kyseessä oli vanha tuttu, mutta vasta monen vuoden jälkeen huomasin ohittaneeni tämän ihanuuden tekemättä asialle mitään. Kyseessä on uusi suosikkikukkakauppani Inbloom. Olen ajanut autolla varmaankin tuhansia kertoja sen ohitse kertaakaan pysähtymättä. Ja aina olen ajatellut, että tuolla pitäisi joskus pistäytyä. Mutta sitä "joskus" ei ole koskaan tullut. Ennen kuin vasta nyt. 

Syykin siihen on selvillä: tämä ihastuttava kukkakauppa sijaitsee minun kannaltani väärällä puolella kaupunkia eikä ole koskaan juuri silloin matkan varrella kun päätän napata perjantaina viikonloppukimpun mukaani. Mutta siihen tulee nyt muutos sillä aion keskittää kukkaostokseni tähän uuteen suosikkikukkakauppaani. Vinkkinä sinullekin jos asut Helsingissä: käy ja tutustu. Ja tämä ei ollut mikään maksettu mainos;)
Just a few words, the pictures tell the rest. I´ve found a new favourite florist in town. Inbloom. I strongly recommend. This is not a paid advertisement;)


2 comments: