Sunday, 28 June 2015

Break your habits - make up

En ole varmaan ainoa nainen, jonka arkirutiinit ovat aika samanlaiset. Herätyskello, aamiainen, suihkuun, vaatteet päälle, meikki naamaan ja menoksi. Mutta matkoilla tai lomilla voi yrittää rikkoa näitä kaavamaisia toimintoja. Joillekin se tarkoittaa meikitöntä mökkielämää ja toisille taas jotain muuta. Mitä rutiineja sinä rikot lomilla tai matkoillasi?

Keksin loistavan tavan breikata perusaamukuviota siirtämällä aamuiset meikkauspuuhat parvekkeelle. Tiedättehän: kotikylppärin keinovalossa meikkaaminen on ihan eri juttu kuin luonnonvalossa itsensä puunaaminen. Ja tällä kertaa meikkauspuuhaa ei häirinnyt ainakaan pehmeä ihana valo ja kaunistakin kauniimmat maisemat parvekkeelta. Tuota näkymää voisin katsella vaikka joka aamu.I guess I´m not the only woman with everyday routines that repeat every single morning: wake up, have a breakfast, take a shower and put on your clothes and make up. Ready to go! But when on holidays or on travels you certainly can break these habits and do something differently. So, how about make up on the balcony? Yes definitely! And I don´t complain about the view either. Do you have any habits you break on your holidays?

Paikka/location: W Sentosa Cove, Singapore

1 comment:

  1. Omia arkirutiineja on ihan hauska välillä rikkoa jopa kotioloissa. Matkoilla minulla on yksi tapa, joka toistuu matkalta toiseen ja se on se, että syön croissanteja aamiaisella. Toinen on se, että monesti syön illallista sängyssä.

    ReplyDelete