Saturday, 27 June 2015

Hot hot hot

Jo kauan sitten päätimme tehdä tänä kesänä matkan kauas. Ja miten loistavaan saumaan tämä matka kuumuuteen sattuikaan. Suomen kesä on antanut odotella itseään ja me onnelliset nyt nautimme näistä ihanista päivistä. Päivistä lämmössä, hyvässä seurassa ja sopivalla etäisyydellä vesiseikkailuista. Puhumattakaan hyvästä ruuasta ja shoppailusta. Mutta pakko tunnustaa: kun pääsen yhteen maailman parhaista shoppailupaikoista minuun iskee shoppailuähky ja yhtäkkiä tunnen että kaikki nuo ihania tavaroita pursuavat kaupat ja ostoskeskukset eivät tee minua yhtään onnellisemmaksi. Se onni taitaa tulla ihan muualta. Mutŧa jotta en olisi aivan liian tekopyhä niin ehkäpä matkan varrelta jotain tarttuu kotiin viemisiksi:) 

Matkaan viemisiksi tarttuivat ainakin nämä kuvat, joista ei kyllä ihan heti käy ilmi millainen kuumuus juuri tuolla samaisella kuvaushetkellä vallitsi. Rakastan kukkia ja varsinkin tuollaisia eksoottisia ja värikkäitä, jotka viihtyvät noilla leveyspiireillä. Kuvat on näpsitty ihan vaan iPhonella, joka mielestäni toimii kohtuullisen hyvin kirkkaassa valaistuksessa - vai mitä sinä tykkäät?

Salakuvaaja kuvaa kun bloggaaja kuvaa kukkia, hahhah.

Arvaatko jo missä päin maailmaa me mennään?

This summer we decided to travel somewhere far far away to sun ja hot climate. We booked the trip early in winter when it still was gloomy and dark. And what a great choice we made since the "summer" hasn´t really arrived yet. My husband asked on the way back home what are my plans for the rest of the summer. I just answered: I haven't figured it out yet since I was actually still waiting for the warm temperatures. But on this trip it was hot, hot, hot indeed. 

No comments:

Post a Comment