Sunday, 14 June 2015

So exiting

Kamerani kanssa kävi tässä aikamoinen episodi, johon ehkä palaan myöhemmin. Siitä harmista huolimatta olen enemmän kuin innoissani. Tein nimittäin elämäni ensimmäisen editoidun videon. Kuvasin sen iPhonella ihan hetken mielijohteesta. En myöskään ole koskaan käyttänyt iMovieta, mutta hieman sen kanssa askarreltuani sain aikaan tämmöisen ihanan filminpätkän. 

Vihdoin viimein kesä tuli kaupunkiin piipahtamaan. Tässä siis kesäiltaa veneretkeltä. Maailman ihanin kesäilta ja mahtavat jäänmurtajat. Vaikka horisontti seilaa niin, että pelkkää videota katsoessa voi tulla merisairaaksi, innostuin videoiden tekemisestä tosi paljon. Kivaa hommaa. Katsotaan saanko homman pyörimään blogin puolella kun kotikoneella video ainakin näkyy... amatööri asialla, tunnustan.

Musiikki Alicia Keyes: That´s when I knew.

I had an unpleasant episode with my camera which I might reflect later. Therefore I shot this video with my iPhone during a boat trip on the very first nice summer evening. I'm so thrilled and exited. This was my first ever video made and I just added the music in the iMovie. The icebreakers are soooo big seen from a small boat.

3 comments:

 1. Hauska idea ja kiva video! Saisikohan tuota Jyskin mainosta, joka tulee kuvan päälle mitenkään pysymään poissa? Ei ehkä. Kivaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, pientä jumppaa siis vielä näissä videopostauksissa. Let's see mitä asialle voi tehdä. Ajattelinkin, että jokin koira tässä on haudattuna kun lopulta sain videon ylipäätään näkyville. Ei tainnut ihan niin helppoa ollakkaan;)

   Delete
  2. Pitää vielä todeta, että itsellä ei Jyskiä näy niin, että olisin kovin kiitollinen, jos joku muukin kuin NJ havaitsee mainoksia videon yhteydessä.

   Delete