Monday, 1 June 2015

My dear Louis Vuitton Odeon

Eilisessä postauksessa kerroin pienestä käytännöllisestä investoinnista itseeni ja tässä se nyt on. Louis Vuittonin Odeon. Se ei liene tällä hetkellä kaikkein trendikkäin laukkumalli, jota LV myy, mutta juuri minun käyttötarpeeseeni sopiva simppelin ihana cossbody-laukku. Olen nimittäin hitusen kyllästynyt käsilaukun kantamiseen kun lähden liikkeelle. Toinen juttu on myös naiset, autoilu ja käsilaukut. Pitää vain todeta, että autot ovat miesten suunnittelemia - olisihan niissä muutoin joku paikka käsilaukulle. Silloin kun lähtee autoilemaan siten, että pelkääjän paikalla istuu seuraa, on ainainen ongelma mihin oman rakkaan käsilaukkunsa laittaisi. Kun lattiallehan sitä ei missään nimessä voi laittaa ja takapenkkikin on liian kaukana. Vai onko sellaista "laukkuautoa" olemassa? Pitänee testata kulkeeko tämä siinä turvavöissä mukana. 

Koska asumme kantakaupungissa, kävelen kuitenkin aika moneen paikkaan niin, että tuo laukkuautohomma ei ole iso juttu. Olen monta kertaa pohtinut että nuo kävelyt voisi ottaa ihan reippailun kannalta jos kädet olisivat vapaana. Minulla on ollut jo vuosia tästä samasta klassikkomateriaalista valmistettu LV:n Ellipse-laukku ja sitähän kannetaan ihan kädessä tai käsivarrella. Ja olen käyttänyt sitä ihan super paljon. Mutta nyt halusin jotain helpompaa. 

Matkustaessa esim. on ihan kiva kun kädet ovat vapaana ja tuota Ellipseä ei saanut edes pysymään perässä vedettävän matkalaukun päällä. Mutta nyt tuo asia on fiksattu: käytännöllisyys edellä mennään. Ja tuo Odeon on sitä paitsi sen verran tilava, että iPad ja vesipullokin sujahtaa mukavasti sisään. Seuraavaa lentoa odotellessa siis.

I wrote in my post yesterday about investing in myself. I´ve been looking for a casual crossbody bag for a while. And after an intensive search I ended up getting this simple Louis Vuitton Odeon bag. It is big enough for an iPad and a bottle of water when travelling but first of all it leaves your hands free. And that was my foremost requirement. 

So now I´m a happy carrier of the Odeon bag and will certainly enjoy it as much as my older LV Ellipse bag in the monogram canvas.

No comments:

Post a Comment