Saturday, 6 June 2015

Sea breeze

Milloin se alkaa? Se kesä. Kesävaatteet ovat vielä osittain varastossa, sillä varsinkaan hellemekkoja ei ole tarvinnut kaivaa esille. Onneksi matka kaukomaille häämöttää viikon päässä ja sehän merkitsee sitä, että ei näillä keleillä nyt niin väliä.

Tämän viikonlopun ohjelmassa on veneilyä ensimmäistä kertaa tänä "kesänä". Se tarkoittaa hyisiä, mutta leppoisia merituulia, lounasta saaristolaisravintolassa. Kallioilla hyppelyä, sateen väistelyä ja maisemien ihailua sekä punaisia tupia veden rajassa. Veden lipalatusta ja vesilintuja ja ohi kiitäviä veneitä. Tästä se kesä alkaa - toivottavasti.
When does it begin? The summer. My summer clothes are partly still in storage because of the temperatures and I haven´t even tried on my summer dresses. But it really does not matter since only a week and I will feel the summer breeze on my face...

This weekend includes boating for the first time this "summer". It means cold sea breeze, a lunch in the archipelago, small red houses by the sea, jumping on the rocks and white boats passing by. This is where the summer starts - hopefully! No comments:

Post a Comment