Tuesday, 21 July 2015

Luxury in everyday life

Yritän löytää arjesta iloa, sillä jollei sitä tee, on elämä pelkkää juhlan tai lomamatkan odotusta. Ja koska kuvaaminen on niin helppoa, kun kamera kulkee koko ajan mukana, niin sen arjen ikuistaminen on ihan luontevaa. Tässä siis muutama otos tältä arkipäivältä ja siitä kuinka arjesta voi tehdä luksusta kun sen vain havannoi ympärillään. Eli näillä mentiin tänään:

Kauniit maisemat matkalla töihin. Nuo upeat veneet, tyyni meren pinta ja kimaltava aurinko. Voiko olla tämän ihanampaa työmatkaa?Herrrrrrrkullinen lounas Ravintola Salutorgetin terassilla. Ehdottomasti maailman paras lohisalaatti! Sopivasti kirpeää, makeaa, rapeaa ja suolaista sekä hapanta yhdessä annoksessa. Täysi kymppi. 

Oli pakko lähettää tarjoilijan mukana viesti kokille: "Anteeksi, minulla olisi hieman huomautettavaa tästä salaatista. Kertoisitko ystävällisesti kokille, että tämä oli maailman paras lohisalaatti. Nyt on vain ongelmana se, että en voi enää syödä muualla lohisalaattia, sillä tätä ei pysty lyömään kukaan". Ja hymy perään. Annan mielelläni palautetta aina silloin kun siihen on aihetta.


Ihanaa oli myös auringon kimallus kultaisiin balleriinoihin.


Ja ihanat kukkaset puistossa matkalla kotiin. Voi kun voisin välittää näin kuvan välityksellä tuon huumavan tuoksun. 

Eli pienistä asioista voi koota elämän ilon, kuka täällä mutrusuuta jaksaakaan katsella.


If you every single day just wait for the celebrations or parties coming or wait for the next holiday you just waste the most of your life waiting for something. Life is too precious to waste for waiting so I've decided to cherish the beautiful moments in my everyday life. Here are some snapshots from today.

Beautiful views on the way to work.

Nice lunch in Restaurant Salutorget. The world's best salmon salad. I strongly recommend!

Beautiful flowers on the way back home. Oh if you just could feel the lovely smell of those white flowers.

2 comments:

  1. Meillä oli vähän samanlaisia ajatuksia tänään. Se on juuri näin, että pitää keskittyä niihin hyviin asioihin. Minusta on aina tavattoman mielenkiintoista lukea näitä toisten juttuja aiheesta, sillä niiden avulla voi huomata omassa elämässään myös jotakin uutta. Mennäänkö joku päivä yhdessä syömään lounaalla lohisalaatit, se näytti niin hyvältä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, mennään vaan. Huomisesta lähtien taas matkoilla, mutta elokuu alkaa ehkä terassisäiden merkeissä!

      Delete