Wednesday, 15 July 2015

White on bike

Fillari on aika ässä kulkuväline kaupungissa. Sillä pääsee nopeasti minne vaan. Vaikka piipahtamaan Kauppatorille tai puistoon. Tai Mattolaiturille. Siis minne vaan. Tänä iltana polkimet sutivat kohti Mattolaituria ja Kaivopuiston kautta kotiin. 

Rakastan tuota valkoista kiituria, paitsi ylämäissä. Silloin toivoisin alle pyörää vaihteilla tai moottoria puskemaan kohti maalia. Mutta hei, kuntohan siinä kasvaa ja syke nousee. Hyvä niin. Vaihdoin tähän malliin muutama vuosi sitten. Cannondalen maastopyöräni ei oikein isunut ajatukseen: piipahdanpa Kauppatorilla hakemassa lauantaiaamuna kukkia ja mansikoita. Tässä on kori, johon mahtuu laukku ja ostokset.

Liikkuvan kohteen kuvaaminen ei ollut niin helppoa, joten viimeisessä kuvassa mallia hiukan taiteellisesta kuvasta epätarkkuudesta huolimatta. Kuvaajalla kameran takana taisi olla hiukan kiire... ja silloin syntyy tällaista jälkeä.

Minne sinä poljet pyörälläsi?

Oh I love my bike - except on uphills. My white Jopo serves me reliably when going to the Market Square or for a cup of coffee at Mattolaituri. But taking photos when riding a bike or trying to capture a nice snapshot of a moving target is hard. Especially if you have a person behind of the camera in a hurry;)

Esparillot/espadrillos:Vigueira from Madrid
Housut/ Pants: Massimo Dutti
Raitapaita/ Top with stripes: Zara
Laukku/Bag: LV Odeon 

No comments:

Post a Comment