Saturday, 22 August 2015

In my bedroom

Olkaapa hyvät, tässä makuuhuonepostaus näin viikonlopun kunniaksi. Makkarissa kun viivytään viikonloppuisin hiukkasen tavallista pidempään. Ei ole kiire minnekään. Kirjoitin jo aiemman postauksen tästä huoneesta aiemmin, mutta tässä sama huone hiukasen toisenlaisesta näkövinkkelistä. Makkarissamme on siis kaikessa yksikertaisuudessaan sänky ja yöpöydät sekä tietty lukulamput. Tämä taitaa olla asuntomme pienin huone, vaikkei pieni siltikään. Emme ole halunneet kalustaa huonetta "tukkoon", sillä rakastan tyhjiä vapaita tiloja, joissa mahtuu liikkumaan. 

Kävimme pitkän pohdinnan (niinkuin monen muunkin sisutushankkeen kanssa, heh) sen suhteen, mihin päiväpeitto laitettaisiin yön ajaksi. Yritin löytää modernin tms. penkin sängyn päätyyn, turhaan. Kaikki löytämämme vaihtoehdot olivat turhan romanttisia tai kruusattuja - ei yhtään reipashenkisiä - tai sitten muuten vaan epäkäytännöllisiä. Ja kun huoneessa on tällaiset kasviaiheiset tapetit tuntui hullulta tehdä tilasta vieläkin romanttisempi lisäämällä romanttinen penkki sängyn päätyyn. Harkinnassamme oli mm. Boknäsin kapea aasialaishenkinen penkki, joka löytyy meiltä muuten aiemmin postaamastani pikkueteisestä. Mutta penkki on liian kapea: peitto valuu lattialle.

Onneksi (vai onkohan se epäonnea kun pitää aina yhdessä päättää kaikesta, yksin olisi helpompaa;) tuo mieskin on kiinnostunut sisustusjutuista ja hän keksikin MOKOsta tuollaisen valtavan korin, johon saa heitettyä kaikki ylimääräiset tyynyt ja sen peitonkin. Tai noh, varsinaista päiväpeittoa meillä ei olekaan vaan ainoastaan tuo Chamonixista Ranskasta mukana raahattu turkista muistuttava peite. Kunhan vain aina muistaisi sen sängyn petauksen. Olen niin hitsin laiska sen suhteen, tunnustan.Edellä mainittujen kalusteiden lisäksi kelpuutimme huoneeseen vanhan antiikkilipaston, jonka päällä on perhevalokuvia, ranskalainen Casuarinasta ostettu lamppu sekä jenkkisisustustalon Crate & Barrellin peili. Toinen samanlainen peili löytyy tuosta edellä mainitusta pikkueteisestämme. Crate & Barrelilla on muuten vaikka mitä kivaa ja he toimittavat nettikaupasta tavaraa myös Suomeen. Nämä peilitkin on tilattu heidän kauttaan.
Eli oikein ihanaa viikonloppuaa, levätkää hyvin ja nauttikaa kesästä!

I posted about my bedroom earlier. Here is the same room from another point of view. We decided to add only some other furniture to this space to keep it calm and cosy. During the nights we storage the bedspread (from Chamonix, France) and the extra cushions in this huge basket. It was actually my husbands idea. We tried to find a modern and practical bench to put the bedspread on but after a long search we ended up buying this basket. It's quite practical actually. Maybe too practical since I forget to make the bed all too often... 

We´ve had the antique dresser for ages and we only put a table lamp from France and a mirror by Crate & Barrell on the top of that. And some family pictures of course.

I hope you have a nice and relaxing weekend!

No comments:

Post a Comment