Sunday, 2 August 2015

My home is my castle

Jos seuraat Instagram-tiliäni (goldencupole) tiedätkin varmaan, että mökkielämä päättyi jo ja palasimme kotiin. Reisaaminen on ihanaa, mutta koti on aina koti, siitä ei pääse mihinkään. Kaikki tutut jutut ja jopa se arki tuntuu mukavammalta kun on viivähtänyt hetken muualla. Eli ensimmäinen ajatus, joka tuli mieleeni kun astuin kotiin oli: kotini on linnani.

Insta-tilin laitoin juuri pystyyn ja kovin paljon kuvia en ole sinne vielä ehtinyt päivitellä. Mutta reissussa blogin päivitys tuntuu astetta vaikeammalta ja Instan kautta se on sitäkin helpompaa niin kurkkaileppa sinnekin puolelle.If you follow me on Instagram (goldencupole) you know already that we got back home from our short holiday at the cottage. Every time I get back home from my travels I think home is the best place in the world. Everything here at home has been carefully chosen just to suit our family. And even the routines feel right after a break from the everyday life. My house is truly my castle.

2 comments:

  1. Etsiskelinkin aiemmin jos löytyisi instasta, mutta kiva tietää nyt että on siellä :) sinulla on kaunis koti ja mukava blogi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä siellä ollaan myös. Ja kiitos kauniista kommentista.

      Delete