Thursday, 20 August 2015

Those summer days

Tästä kesästä jää mieleen varmaankin päällimmäisenä elokuu. Tuntuu kuin kuumuutta olisi jatkunut jo loputtomiin vaikka lämpöaalto saapui vasta reilu viikko sitten. Ja nämä ovat ne päivät jotka muistuvat mieliimme talven synkkinä pimeinä hetkinä. Nuo kesälomalla lepäävät jäänmurtajat, vapaana liplattava meri, tuulessa huojuvat puut ja viljapellot. Mitähän muuten nuo jäänmurtajien työntekijät hommailevat kesällä?

Samoin illat pimenevät ja on aika sytyttää parvekkeen lyhdyn kynttilät ja nauttia tummista samettisista illoista. Sytytän lyhdyt tavallisesti omaksi iloksi mutta samalla myös naapureiden kaunistukseksi. Sitten käperryn kotikoloon ja sytytän tunnelmalliset valot myös sisätiloissa. Nautitaan näistä päivistä niin kauan kuin niitä riittää. Tässä siis muutamia tuokiokuvia menneeltä viikolta.

These are the summer days we remember when it's autumn or winter and freezing cold. Let's save these pictures in our memories and cherish them. These pretty summer days and nights like velvet. I'll remember those icebreakers on their summer holiday, beautiful Finnish countryside and the lanterns I lit on my balcony on those dark evenings.

No comments:

Post a Comment