Friday, 18 September 2015

Hôtel La Tamise - the interior

Aiemmassa postauksessani kirjoittelin yleisesti hotellin valinnasta Pariisissa ja tämä teksti ja kuvat keskittyvät hotellimme sisustusratkaisuihin. Pariisin matkamme hotelliksi valikoitui pikkuruinen Hôtel La Tamise. Hotellissa on ainoastaan 18 huonetta, joten tunnelma on kodikas ja intiimi. Melkein kuin olisi asunut omassa kodissaan keskellä Pariisia sillä poikkeuksella, että aamiainen tarjoiltiin alakerran aamiassalissa ja ystävällinen henkilökunta oli paikalla auttamassa aina tarpeen tullen. 

Huoneesta en saanut kunnollisia kuvia, sillä olihan matkaseuralaiseni tyttäreni, jonka kanssa huone ei pysynyt hetkeäkään "blogikuvauskunnossa", jos ymmärrät mitä tarkoitan. Sänky oli muhkea ja päiväpeitto sitäkin pulleampi, joten sen kanssa ehti aina nopeasti huoneeseen tullessa temmeltää:)

Nappasin kuitenkin muutaman kuvan hotellin yleisistä tiloista ja yksityiskohtia huoneesta, mutta lisää kuvia huoneista voit katsoa täältä

Aloitetaan kierros tästä ihanasta porraskäytävästä - menneen ajan charmia.
Yksityiskohtia huoneesta: messinkiä, marmoria ja värejä sekä klassisuutta. Kylpyhuonetarvikkeetkin oli   valittu asukkaiden mukaan.

Näkymä ikkunan ranskalaiselta parvekkeelta Tuileriesin puistoon.


Hotellin ravintola/ aamiaishuone sekä oleskelutila, josta löytyi muotiopuksia joka lähtöön. Itse en kyllä ehtinyt niitä lueskelemaan.


Se mikä minua ihastutti tässä hotellissa oli värien käyttö. Blogiani lukeneena huomaat varmaan kuinka paljon valkoista ja vaaleita värejä meidän kodista löytyy. Täällä oli leikitelty eri värisävyillä ja valkoista pintaa ei kylpyhuoneita lukuunottamatta löytynyt kovin monesta paikkaa.

Aamiainen oli loistava eli kaikkea mitä halusi sai tilattua vaikka kyseessä olikin pöytiin tarjoiltu aamiainen.

Lisäksi ihastuin hotellin sijaintiin ja ympäristöön, mm. Tuileriesin puistoon ja Rue Saint-Honoréen. Niistä lisää seuraavassa postauksessa. Eli jos pidät uudesta ja freessistä pikkuhotellista, etkä kaipaa ison hotellin grandiöösiä tunnelmaa, tämä on oiva valinta sinulle.

I took a couple of snapshots of our hotel La Tamise in Paris and you can check out more here.The area is great with all the major attractions at a walking distance. The interior of the hotel is fresh and stylish. And one thing more: the close by Tuileries park was amazing and shopping along Rue Saint-Honoré was a great experience. So if you prefer a cosy homely atmosphere this is the right choice for you. If you like large grand hotels choose another one.

No comments:

Post a Comment