Sunday, 27 September 2015

Sunday's homing

En ole mikään maailman paras kokki. Mutta osaan paljon muuta, kuten esimerkiksi leipoa. Ja nyt päätin oppia uuden taidon: hillojen valmistuksen. Let's see mitä tästä seuraa, mutta tässäpä sunnuntaiprojektini. 

Otan mielelläni vastaan hillon valmistusvinkkejä! Olen nimittäin vain kerran elämässäni keitellyt hilloa ja silloin käytin hillosokeria, mutta siitä kyllä tuli sellaista paksua tönkköä, ettei kukaan sitä oikein halunnut syödä. Hmmm. Nyt yritän uudellleen tavallisella sokerilla. Saas nähdä miten tämä onnistuu. Lopputulostahan en vielä tiedä, sillä nyt pitää keksiä (saada mies kokkaamaan) joku herkullinen ruoka, jonka kanssa hilloa voisi maistaa.






My Sunday's homing project was making lingonberry jam. the second time in my life. That last time I used jam sugar and didn't like the result at all. Too thick and ugly jam. More like a marmalade. This time I tried just plain sugar, some water and the berries. But how it at the end succeeded I'll find out next time my husband cooks a nice meal for us. I'm a lousy chef - more into baking and doing this kind of stuff. So for the end result I still have to wait;)


5 comments:

  1. Oi miten soman näköinen hillopurkki! :) Toivottavasti onnistut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Joo, nämä purkit ostin viime vuonna Granitista ajatellen varmaan itseäni kodin hengettärenä, hih. Mutta eipä niille ole toistaiseksi ollut käyttöä. Nyt löysin ne kaapin uumenista ja päätin ryhtyä tähän hommaan

      Delete
  2. Hyvältä ainakin näyttää -varmasti myös maistuu ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan niin;) Ainakin tekeminen oli kivaa.

      Delete