Thursday, 8 October 2015

B a t h room after the renovation

Kiitos isoimman kylpyhuoneemme tilasuunnittelun osalta kuuluu sisustusarkkitehtiystävämme, joka laati pohjapiirroksen siitä kuinka kaikki mahtuisi tähän tilaan. Vaikka tottakai laitoimme lusikkamme siihen soppaan. Toivekylpyhuoneessani olisi ollut luonnonvalo ja kaksi vierekkäistä lavuaaria, mutta näitä elementtejä ei saatu millään sopimaan tähän yhtälöön. Niinpä oli mentävä niillä spekseillä mitä oli käytössä. 

Lasten vuoksi halusin tilaan kylpyammeen. Mieheni taas halusi ehdottomasti lenkkisaunan, joka myös mahdutettiin mukaan.

Peruselementit koostuivat valkoisista kiiltävistä seinälaatoista, jotka ladottiin tiililadontaan. Lattiamateriaaliksi valitsimme Tulikiven vaaleaa Carrara-marmoria, jota löytyy myös monista muista tiloista kotonamme. Se on ajaton materaali, jota eivät tyylisuuntien muutokset heilauttele. Pesutornin piilotimme kiiltävien Saari-keittiöiden valmistamien ovien taakse. Hanat valitsimme Dornbrachtin mallistosta Juhani Niemeltä ja amme on Svedbergsin. Seinällä näkyvät "tikkaat" ovat Rejdesignin mallistosta. Tuon 180 astetta kääntyvä suihkuseinä on myös mainio: se suojaa roiskeet super tehokkaasti.

Olemme olleet tosi tyytyväisiä vaikka ihan kaikki toivomamme elementit eivät onnistuneet tässä tilassa. Luonnon valoa joko on tai ei ole, sen loihtiminen tähän kylpyhuoneeseen vain ei kertakaikkiaan onnistunut. Kaikki toimii loistavasti ja tila on valoisa ja raikas. Mitäs sinä tykkäät? Onko liian valkoista?You might have read my earlier post about the renovation process of our larger bathroom. And here is the result. We could fit all the elements in this space: sauna, a bath, a shower, vanity etc. We only can thank you our friend who is interior architect. He designed the space to fill all those functional needs and also suggested the details in this space. marble and white they bring a fresh air in this bathroom in my opinion. What do you think?   

No comments:

Post a Comment