Friday, 27 November 2015

100 kukkaideaa jouluun

Kukat ovat minulle tärkeä osa sisustusta. Ne tuovat iloa erityisesti kesällä parvekkeellamme että myöskin talvella ja erityisesti joulun aikaan. Senpä vuoksi olin superiloinen saadessani kutsun Kauppapuutarhaliiton järjestämään 100 kukkaideaa jouluun aamiaistapahtumaan blogaajille. Kaunis kiitos siitä siis heille!

Mikään ei ole elinvoimaisempi osa sisustusta kuin hyvin voivat kukat! Suosittelen tutustumaan tapahtumaan, sillä se on auki vielä lauantaina 28.11. klo 10–15 osoitteessa Unioninkatu 25 (klo 11 Pirjo Kopin opastus jouluistutusten tekoon). Popup tilassa on vain kotimaisia ihania kukkia ja ihana tunnelma. Arvatkaapas kuinka monta lajiketta joulutähtiä Suomessa kasvatetaan. Jos ette tiedä kysykääpä paikan päällä.

Pop-upissa näyttäytyy kotimainen joulu 2015 sadan kukkaidean sävyttämänä. Pop-upin on tarkoitus antaa ideoita joulukukkien käyttöön sisustuksessa ja haastaa kokeilemaan jotain uutta ja erilaista jouluun. Pääosaa näyttelevät kolme kotimaista suosikkijoulukukkaa: hyasintti, ritarinkukka sekä joulutähti. Ideoiden luojana ja tilan rakentajana toimii maailmallakin palkittu huippufloristi Pirjo Koppi.

Tapahtuma on oiva tilaisuus kurkistaa tulevan joulun kukkatrendeihin huippuammattilaisen opastamana. Tapahtumassa saat infopläjäyksen joulukukkien hoidosta ja käytöstä sekä lisäksi käytännön ideoita jouluisten asetelmien ja kimppujen tekoon. Toki nähtävillä on myös huikeaa silmänruokaa sadan kukkaidean täyttämän pop-up-liikeen muodossa!

Tässä muutamia omia suosikkejani:


No comments:

Post a Comment