Tuesday, 10 November 2015

Sneak peak into my walk-in-closet

Vihdoinin sain itseäni niskasta kiinni ja tartuin sellaiseen hommaan, jota olen vain siirtänyt ja siirtänyt. Se kun ei ole ihan suosikkihommaani, mutta woman's got to do what a woman's got to do. Ja projekti on vielä kesken, mutta ehkäpä saan sen sellaiselle loppusuoralle, että saan lähiaikoina blogipostaukseni aikaan.

On nimittäin niin, että silloin kun en kulje skimbamonot jalassa saatan sujauttaa jalkaani korkokengät ja olalle laadukkaan käsilaukun. Olettehan viime aikojen postauksista voineet saada semmoisen käsityksen, että aika sporttinen tyyppi sieltä blogin kirjoittajasta löytyy. No, se pitääkin paikkaansa, mutta kaikilla meillä on monta puolta sekä heikkoutemme. Minun heikkouteni on kauniit käsilaukut, joita postauksessa varmaankin vilahtaa. 

Ja mitä tällä kaikella on tekemistä tuon yllä mainitun projektini kanssa. No sitä, että eilisillan hommani oli siivota vaatehuonettani (jota nykyään kutsutaan nimellä walk-in-closet). Ja päätin alkuvuonna, että jos tuohon hommaan jossain vaiheessa ryhdyn, teen siitä välittömästi blogipostauksen, sillä hetken päästä kameralla ei taas ole tuonne huoneeseen asiaa kun kaikki paikat ovat hujan hajan. Tämän lisäksi jaan tuon vaatesäilytystilan mieheni kanssa ja nyt kun hän on matkoilla oli oiva hetki tarttua tilaisuuteen kiinni.

Eli tässä pieni vilkaisu siihen mitä tuleman pitää.


I have been planning to reorganize my walk-in-closet for a long time. Without success. It has been on my priority list number 158. But now there were no excuses since the rest of the family is travelling and I stayed at home. So all the time consuming activites are not disturbing me and I finally had time to fix this on my to-do list. So here is a sneak peak into my walk-in-closet.

4 comments:

 1. Walk-in-closet on ihana jos sinne vaan pystyisi kävelemään sisään... Odotan innolla jatkoa sinun vaatehuoneesta, omasta kun ei ole kerrottavaa (eikä etenkään kuvattavaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuohon kyllä mahtuu kävelemään sisään, mutta koskaanhan vaatesäilytystilaa ei ole tarpeeksi.

   Delete
 2. Nayttaa lupaavalta, jatkoa odotellessa. Samaan puuhaan pitaisi ryhtya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti lupaukset täyttyvät. Postaus on työn alla...

   Delete