Monday, 16 November 2015

So inspired

Olen niin inspiroitunut tämän norjalaisen Slettvollin tyylistä. Varsinkin näin joulun alla heidän stailaamansa kuvat saavat aikaa halun loikata mukaan kuvan tunnelmiin. Voin melkein tuntea joulun ja kynttilän tuoksun näitä kuvia katsellessani. Voisin muuttaa tähän mökkiin heti:


Niin ihanaa kuin kaupungissa asuminen onkin, en voi vastustaa ajatusta siirtymisestä ihan muihin maisemiin tällaisia kuvia nähdessäni. Hienosti stailatut kuvat ja hieno tekstiilien käyttö. Myös yksityiskohdat ja valaistus - en kestä tätä ihanuutta!

Toki heillä on kalusteita joka sesonkiin, mutta tässä stailauksessa onnistuivat kyllä mainiosti. Valitettavasti kalusteita ei näytä saavan Suomesta vaan ainoastaan Tukholmasta ja Norjasta. Mutta inspiroituahan saa, vai mitä?

I love so much these pictures taken from Slettvolls pages. I am so inspired. You can almost smell the candles and feel the scent of Christmas. How lovely styling is this! They also have all kind of furniture to inside and outside of the house - but unfortunately they seem to sell they products only in Norway and in Sweden.

Kuvat/ pictures: www.slettvoll.no

No comments:

Post a Comment