Thursday, 17 December 2015

Do you have an instagram husband of blogger´s boyfriend?

Näin eilen illalla hulvattoman videon nimeltään "Instagram Husband". Sen oli linkittänyt ruotsalainen (suosikki) bloggarini Sofi Fahrman blogiinsa Sofi´s snapshots. Tiedättehän ne hienot kuvat, joita suositut muotibloggaajat ja muutkin laittavat sosiaaliseen mediaan itsestään, ruuastaan ja vaikka mistä. Tuo video on toki karikatyyri, mutta antaa varmaan omalla tavallaan todellisen kuvan siitä, mistä, miten ja millaisista kuvakulmista ne kaikki hienot kuvat syntyvät.

Screenshot videosta
Itselläni tosin ei ole ollut tuossa suhteessa onnea aviomiehen suhteen, sillä hän ei nappaile näitä kuviani blogiin instagramista puhumattakaan.  Terveisiä vaan sinne kotiin;) Mutta kiva mies silti, puss. Useimmiten heilun itse kiinni kameran hihnassa. Senpä vuoksi omaa naamaani ei näissä kuvissa kovin usein näykään. Tai sitten en luota siihen, että kuvien sommittelu menee kaiken taiteen mukaan eli jalat ovat kokonaisina kuvissa ei nilkoista poikki ja muuta vastaavaa. Mutta iltani iloksi hauskuutin itseäni tuolla videolla ja sain makeat naurut. Onko sinulla Instapuolisoa tai Blogikuvaaja -puolisoa käytössäsi?

Mutta tässä linkki videoon. Pidä hauskaa!

2 comments:

  1. Replies
    1. Mun mielestä myös. Hyvin kuvien takana on paljon enemmän kuin mitä kuva kertoo katsojalle. Usein jonkun mainion kuvan nähdessään kuvittelee, että se on vain hyvä "räpsäisy" kun totuus voi olla muutakin. Vaikka totta kai usein niistä räpsäisyistäkin tulee huippukuvia.

      Delete