Saturday, 19 December 2015

How to make a bathroom to a 5* hotel bath?

Mikä tekee hyvän hotellin? Joillekin se on mukava vuode, loistava aamiainen, ystävällinen palvelu tai  upea näköala. Minullekin varmaankin nämä kaikki osat ovat tärkeitä, mutta on yksi asia yli muiden. Jos olet joskus yöpynyt tasokkaassa hotellissa matkoillasi, muistat varmaan parhaiten, millainen kylpyhuone hotellissa oli. Sillä se on usein se ratkaiseva tekijä, joka määrittää kuinka freessi fiilis sinulle tuosta yöpymishetkestä jäi. Aina ei tarvitse olla kyse viiden tähden luksushotellista, joskus riittää, että hotellissa ei ole noita tähtiä niin paljon vaan hotelli voi olla esimerkiksi melko uusi tai vasta remontoitu. Mutta kylpyhuoneen pitää olla kiva ja silä siisti.

Muistanet varmaan niistä parhaista hotellikokemuksistasi myös sen, että hotellin kylpyhuoneessa kaikki kauniit toilettitarvikkeet ovat hyvässä järjestyksessä. Jopa niin hyvässä, että tuntuu pyhäinhäväistykseltä siirtää tavaroita paikoiltaan tai edes käyttää niitä. Miten tämän saman fiiliksen saa aikaan kotona? No esimerkiksi pitämällä yllä sotilaallista järjestystä.

Makuuhuoneemme yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa oleva iso kaappi nielaisee kitaansa valtavan määrän tavaraa. Minua häiritsi kuitenkin se, että kaapin sisällä vallitsi aina jonkinlainen epäjärjestys. Mietin miten ne purkit ja purnukat saisi hyvään järjestykseen puhumattakaan meikeistä. Sen vuoksi säilytin meikit marmoritasolla olevassa bamburasiassa (vai mitä tuo materiaali lienee) kannen alla katseilta piilossa. 


Kyllästyin kuitenkin tuon korin kaivamiseen ja keksin hankkia tällaisen huippukätevän Nomess -säilytyslokerikon. Ja se toimii loistavasti juuri noiden meikkien kanssa. Suosittelen lämpimästi. Kaupan hyllyllä tuo läpinäkyvästä muovista valmistettu lokerikko ei päässyt yhtään oikeuksiinsa, mutta kauniiden meikkirasioiden ja huulipunien säilytyksessä se näyttää parhaat puolensa. Niin, että nyt voin kuvitella olevani sillä viiden tähden hotellimatkalla - joka arkiaamu:):).

Stokkalla on muuten 20% kantistarjous juuri näistä lokerikoista eli sinne vaan shoppaamaan. 
Toki tykkään myös tuosta koriratkaisusta, mutta välillä tällainen sotilaallinen järjestys tuo ryhtiä aamukiireisiin. Niin ja sen hotellifiiliksen korostamiseksi riittää pari oksaa kauniita kukkia, vaikka ne kestäisivätkin siinä vain pienen hetken.

You may have traveled around the world and stayed in some nice hotels. But what makes a good hotel. For some people it´s a great view for the others a great bed or breakfast. For me all of those are very important but I still put on the top of my list a nice and fresh bathroom. So how to create that same fresh feeling at home? Just add some flowers and put your toiletries in a strict order. I fell in love with the Nomess make-up organiser. I just love it. It puts my daily make-up in a good order and I feel like waking up in a five star hotel right away after entering the bathroom every single morning.

2 comments:

  1. Kivalta näyttää tuo järjestys, mutta taitaisi mun meikkiarsenaalin kanssa jäädä pieneksi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Pakko Maiju lisätä: Eikä tässä vielä kaikki";) eli tällä arsenaalilla pääsen liikkeelle arkiaamuisin, mutta lisää pakkeleita löytyy tuosta korista, jonka olen siirtänyt allaskalusteen alalhyllylle niin, että pöytätasolle jää enemmän tilaa. Siihen tasolle minulla onkin jo uudet suunnitelmat.

      Delete