Tuesday, 12 January 2016

Hääpäivän viettoa rautakaupassa

Päätimme mieheni kanssa joskus aikonaan hääpäivää valitessamme, että meille ei sitten kesähäitä tule. Joten hääpäiväksemme valikoitui 13. tammikuuta tuona kyseisenä vuonna. Kyllä, ihan rohkeasti 13. päivä - kyseessä ei sentään ollut perjantai. No, olemme yhä vielä yhdessä, joten ehkäpä se ei sittenkään ollut mikään hullumpi päivä mennä naimisiin.

Hääpäiväähän kuuluu viettää ikimuistoisilla ja romanttisilla tavoilla. Tai niin ainakin olen kuullut. Mutta aina se ei tahdosta huolimatta ole mahdollista.

Siitä on muutama vuosi aikaa, kun kotimme remontin loppuvaiheet kävivät kuumimmillaan. Joka ikinen vapaa hetki kului ajaen roskaa kaatopaikalle tai hakien rautakaupasta sitä puuttuvaa laastia tai niitä sopivan pitkiä ruuveja. Jos olet joskus remonttia tehnyt ja käyttänyt apuna remppamiehiä niin tiedäthän myös sen tilanteen, että juuri rautakaupasta heille jotain tuotuasi he huomaavatkin, että "nyt meiltä puuttuu vielä sitä ja tätä". Ja sitten kiiruhdat sitä puuttuvaa juttua hakemaan, jotta työt edistyisivät aikataulun mukaisesti. Ja tämä kaikki sen normaalin työpäivän päätteeksi. No tuona remppavuonna meillä olisi ollut 10-vuotishääpäivä, mutta se sujui niinkin romanttisissa merkeissä kuin rautakaupassa. Nimenomaan hakemassa jotain tuiki tärkeää, joka piti saada juuri sillä hetkellä. Ja siellä rautakaupassa jostain syystä ei ollut edes mukana mieheni vaan poikani. Että se siitä romantiikasta.

Tuosta viisastuneena nyt huominen hääpäivämme saattaa olla vähän enemmän ennakko-odotusten mukainen ainakin jos tästä lahjasta jotain voi päätellä...No comments:

Post a Comment