Sunday, 10 January 2016

Love is in the air

Juuri tällaista sen pitää olla ei yhtään enempää eikä vähempää. Jotain sellaista, joka saa sydämen tykyttämään innosta ja mielen virkeäksi ja innostuneeksi. Jotain sellaista mitä odottaa tosi kauan ja kun se sitten tulee niin ei toivoisi sen loppuvan.

Nimittäin OIKEA TALVI ja LUMI!

Mikään ei ole parempi tammikuun sää kuin se mikä meillä juuri tänään on. Sopivasti pakkasta ja vitivalkoinen lumi leijailee isoina hiutaleina hiljalleen taivaalta liittyäkseen muiden hiutaleiden joukkoon maassa näkyvään pehmeään puhtaan valkoiseen lumivaippaan. Minä sanon sen tämä on rakkautta ilmassa - love is in the air.

No helppohan se on minulla sanoa näin kaupungin keskustassa asuvana. Muut hoitavat lumityöt ja auton kaukolämmitin ohjaa lämmityksen päälle silloin kun sitä johonkin tarvitsee. Mutta mieluummin näin, kuin se talvi, jonka viime vuonna näimmme. Näin se pitää olla. Ihan mahtavaa! Mitä sinä tykkäät: lumi on jees vai no thank you?
2 comments:

  1. Lumi on ihanaa! Tänään oli täydellistä! Ja näin maalla asuvana eipä tuo kolaaminen haittaa yhtään (jos sellaista edes tulee). Kolaan ihan mielelläni, sehän on hyvää liikuntaa. Toisinaan meillä suorastaan riidellään siitä, että kuka pääsee kolaamaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allekirjoitan tuon kolausjutun - silloin jos sitä saa tehdä satunniasesti kevyellä pakkaslumella;)

      Delete