Sunday, 31 January 2016

Thank you Sally!

Ihmettelin eilen kun satuin kurkkaamaan blogini lukijamääriä. Mitä ihmettä: lukijoita vaelsi sisään blogiin kuin vapunjuhlijoita Ullanlinnanmäelle vappuna. Pohdin, mitä ihmettä oikein on tapahtunut. Hetken asiaa tutkittuani huomasin, että suuri osa teistä lukijoista virtasi Golden Cupolen sivuille Sally's blogista. Kiitos vaan Sally avusta ja tuesta, sinulla näyttää olevan vankka lukijakunta.

Tosi kiva, että te kokeneemmat bloggaajat teette välillä tällaisia tempauksia niinkuin Sally. Hän nosti omassa blogissaan esille hänen mielestään mahdollisesti muita lukijoita kiinnostavia blogeja. Myönnettäköön, että osittain olin laittanut oman lusikkani soppaan kommentoimalla Sallyn kyselyyn aiemmin. Siinä hän pyysi vinkkaamaan oman bloginsa listaan, jos kaipaa lisää lukijoita. Joten kukapa kissan hännän nostaa jollei kissa itse. 

Kiitos vielä kerran Sallylle. 
4 comments:

 1. Kiitos ihanainen, miten kauniisti kirjoitit. Tää on hyvä osoitus siitä, miten hyvää tekemällä voi ilahduttaa muita ja pieni vaiva tulee takaisin moninkertaisena. ♥ Sulla on kiva blogi ja pääset ehdottomasti myös mun lukulistalle ja toivottavasti myös monta mun blogin lukijaa löytää tiensä tänne ;D

  Aurinkoista uutta viikkoa! Helmikuu se siellä jo kurkistelee..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää kevään jatkoa Sally, seurailen innolla tulevia postauksiasi.

   Delete
 2. Sinulla on kyllä kiva blogi. Luen!
  Inkeri

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Inkeri, että luet ja kiinnostaa. Kiva kun vaivauduit kommentoimaan, se kannustaa jatkamaan.

   Delete