Wednesday, 13 January 2016

Wedding anniversary - almost in Tahiti

Eilen kirjoittelin aiemmasta hääpäivän vietostamme, joka ei sujunut ihan kaikkein romanttisimmalla tavalla. Tällä kertaa mieheni ilmoitti jo etukäteen, että nyt on aika juhlistaa yhteistä taivaltamme hieman toisenlaisella tavalla. Hän kutsui minut hääpäivän kunniaksi valitsemaan itselleni mielestä korua Atelier Torbjörn Tillanderillle

Juu, kyllä tällaisia miehiä on olemassa. Mutta mieheni on aina ollut tällainen. Silloin suhteemme alkuaikoina, kun itse olin jo päässyt vakkaritöihin ja mies vielä opiskeli hän pinnisteli jostain minimibudjetistaan aina rahaa ostaakseen minulle jonkun kivan synttärilahjan. Ja kiitos siitä hänelle, hänen ostoksensa ovat aina osuneet nappiin.

Tahiti-helmikorua katsellessani voin kuvitella meidät mielikuvitusmatkalle jonnekin Etelämeren saarelle. Tahitin-helmet kuuluvat viljeltyihin merivesihelmiin. Viljellyt helmet syntyvät samalla tavalla kuin aidot helmet, mutta viljellyissä helmissä asetetaan simpukan sisälle  helmen kasvun aiheuttava ärsyke.  Tahitin helmet kasvatetaan suurikokoisissa simpukoissa. Niiden helmiäiskerros on erittäin paksu ja ne ovat kooltaan 10-20 mm. Jotenkin Tahitin-helmien maanläheinen olemus vetoaa minuun. Näistä helmistä on olemassa aivan ihania rannekoruja ja korvakoruja myöskin samaisessa liikkeessä.

Niinpä, vaikka lumimyräkkä tuolla ulkona puhalteleekin voin sanoa, että "Love is in the Air" tuplasti: rakastamaani lunta tupruttaa ja saan viettää hääpäivää rakkaani seurassa.5 comments:

 1. Kaunis on. Hyvää hääpäivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Nyt vain pitäisi päästä käyttämään tätä. Pakkassäillä vain on top-to-toe niin varustautunut kylmää vastaan, että koru tulisi paremmin esille paljasta ihoa vasten. Eli odotan sopivaa käyttöönottohetkeä;);)

   Delete
 2. Hyvää hääpäivää! Ja upean lahjan sait mieheltäsi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle kommentista ja kiitos miehelle korusta<3!

   Delete
 3. Onnittelut haapaivan johdosta! Ihana mies sinulla ja todella kaunis koru :) Omia helmiani muistan aivan liian harvoin 'ulkoiluttaa'.

  ReplyDelete