Tuesday, 2 February 2016

Cherry Blossom

Olen parina viime vuonna ihaillut Valkoinen Harmaja - blogissa vilahtavia magnolian oksia, täällä klik ja täällä klik. Kiitos inspiraatiosta Suvi. Harmikseni en ole sellaisia Helsingin kukkakaupoista löytänyt -  blogin pitäjä kun asuu ilmeisesti Kokkolassa ja siellä kukkakaupat näyttävät olevan varsin monipuolisesti varustettuja. Useamman etsimisreissun jälkeen en ole magnolian oksia itselleni Helsingistä löytänyt. Siksipä joudun tyytymään vaihtoehtoon "second best" eli kirsikan kukkiin. Tai kukkiiin ja kukkiin. Oksiahan nämä vasta ovat ja jännityksellä odotan avautuvatko nuput vai käykö niinkuin taannoisille jouluhyasinteilleni: ressukat uuvahtivat käsittelyssäni jo alkumetreillä ennen kuin yhtään nuppua ehti avautumaan.

Jos teillä on ideoita mistä magnolian oksia saisi Helsingistä, otan tiedon innolla vastaan. Tiedättehän, yritän olla varsinainen viherpeukalo, vaikka keskellä kaupunkia asustankin. Olisi hauska saada nähdä kun nuo oksat heräävät eloon ja herkät vaaleanpunaiset magnolian nuput puhkeavat kukkaan. Mutta sitä odotellessa vaalin näitä kirsikkapuun oksia "kuin kukkaa kämmenellä". Vaikka, hmmm, nuo oksat tässä vaiheessa näyttävät enemmänkin pajunoksilta.

2 comments:

  1. Kiitos kun lisäsit blogini sivupalkkiisi! Täältä on tullut mukavasti trafiikkia blogiin. Ihanalta näyttää tämän sinun blogi. Jään varmasti seuraamaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katri. Sinulla oli niin loistava blogi, että itse jäin sitä ihailemaan. Ja kiva kuulla, että lukijoita vaeltaa myös täältä sinnepäin.

      Delete