Friday, 12 February 2016

Coming up: Alps again

Hiihtoloma ja seuraava hiihtomatka lähestyy jo. Meillä hiihtoloma on aina perinteisesti vietetty kirjaimellisesti hiihtäen (siis lasketellen). Ja tänä vuonna vietämme sen näissä tunnelmissa ja näissä maisemissa. 

Matkaamme meille hyvin tuttuun kohteeseen Ranskan alpeilla. Pitkällisen - niinkuin aina - metsästyksen jälkeen varasin tämän kivan alppimajan perheellemme matkan ajaksi. Ihastuin valoisuuteen, suuriin ikkunoihin, harmooniseen väriskaalaan ja ennen kaikkea sijaintiin. Miten kivasti joku onkin osannut sisustaa tuon chalet:n. Odotan innolla onko se ihan oikeastikin tämän näköinen.Onko sillä sitten väliä miten lomalla asuu tai onko sisustus niin tärkeä? Kyllä, minulle ainakin on.  Vapaa-aika on tällaiselle normaalille työssä käyvälle niin tärkeää, että haluan satsata siihen niin paljon kuin vaan pystyn. Kauniin sisustuksen lisäksi toivelistallani on:

 • Ihanaa seuraa
 • Upeaa hiihtoa
 • Huippukauniita maisemia
 • Loistavaa ruokaa ja viinejä
 • Tunnelmallisia iltoja vinokattoisessa chalet:ssamme


Hauskaa hiihtolomaa myös teillekin, joilla se on tuloillaan!2 comments:

 1. Mitä kautta löysit tämän ja oliko se sellainen kuin odotit kuvien perusteella?

  Kikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vuokrasimme asunnon välittäjältä, jota olemme käyttäneet monta kertaa aiemmin. Toimii loistavasti joka kerta. Esim. hissiliput saa tilattua etukäteen niin että ne ovat odottamassa valmiina kun saapuu perille. Eka aamun hissilippujonot jää väliin. Heiltä saa transferin lentokentältä jne. Lisää infoa osoitteesta www.mountain-base.com.

   Asunto oli juuri sellainen kuin olimme odottaneet. Harmi vaan, että ensi talveksi asunnon hinta oli noussut hirmuisesti. Muutoin olisin voinut buukata sen uudelleen.

   Delete