Thursday, 3 March 2016

On my way to heaven

Jos seuraat Instagram tiliäni goldencupole olet päässyt vähän kärryille siitä, mitä viimeisen viikon aikana on tapahtunut. Kuten aiemmin mainitsin, en kanniskele matkoillani läppäriä mukana, mikä tarkoittaa samalla sitä, että kuvavirta päivittyy matkoillani vain Instaan ja pidemmät kuvasarjat seuraavat perässä blogiin myöhemmin.

Tässä muutama välähdys matkasta kohti taivaallisia Alppeja Ranskassa. Tule mukaan.

Genevan lentokentälle laskeuduttaessa henkeä salpaavat maisemat näkyvät hyvällä säällä koneen ikkunasta. Lac Leman tai Genevejärvi kimaltaa auringossa ja lumihuippuiset vuoret siintävät taustalla. Taisin ladata jonkun videonkin Instaan tästä maisemasta.Alppikaupungin pääkadun näkymät eivät kyllä yhtään kalpene taivasnäkymien rinnalla. Kuinka kauniit nuo vuoret - ja talot - voivatkaan olla?


Matkalla mäkeen tarvitsimme autoa. Kuinka saada mahtumaan pieneen autoon kolme aikuista, kolme lasta ja kuusi paria leveitä puuterilumeen soveltuvia suksia? Vastaus on: hyvillä pakkaustaidoilla hyvin.


Ehkä nämä kuvat nähtyäsi ymmärrät mikä tuossa hiihtohommassa minua kiehtoo. Yhdistelmä upeita vuoria, hyvää seuraa ja urheilua koko päivä. Siihen jää vain koukkuun. Joten näihin maisemiin ja näihin tunnelmiin - jatkoa seuraa.


No comments:

Post a Comment