Friday, 1 April 2016

A room with a view

Eräs talven matkoistani suuntautui Lappiin, Suomutunturille. Suomulla on muutama vuosi sitten remontoitu hotelli, joka on Lapin hiihtokeskuksien hotelleista parhaimmasta päästä. Huolimatta siitä, että hotellin ravintolaosa ja yleiset tilat tuhoutuivat osittain viime vuoden tulipalossa. Hotellihuoneet kuitenkin säästyivät ja ovat kyllä todella kivat. 

Tässä muutama kuva. Kaikista huoneista on upeat näkymät suoraan rinteisiin. Ja hotelli on ns. ski-inski-out eli se sijaitsee ihan mäen juurella. Parempaa sijaintia ei taida olla.

Kylpyhuoneisiin on panostettu: sieltä löytyy mm. Duravit, Villeroy&Boch kalusteet ja kivat laatoitukset. Sängyt olivat super mukavat ja huoneet ovat todella tilavia. Kolme majoittuu aivan loistavasti ja kuulemma nelihenkinen perhekin kahden pienen lapsen kanssa mahtuivat saaman huoneeseen.

Jos haet Lapin hiihtoreissultasi menoa ja meininkiä, mene muualle, mutta jos etsit huippuhotellia, ja rauhallisempaa menoa, tämä on se juttu. Kunhan vain saavat upean uima-allasosastonsa, kuntosalinsa ja hotellin yleiset tilat kuntoon. Toivottavasti jo ensi talveksi.

Kotakuja 1
98720 Suomutunturi


No comments:

Post a Comment