Friday, 15 April 2016

Girls just wanna have fun

Matkustaminen perheen kanssa on mukavaa, mutta matkustaminen kavereiden kanssa on hauskaa - varsinkin jos matkaseurue koostuu kahdeksasta naisesta. Ja erityisen hauskaa se on silloin kun säät sattuvat kohdilleen ja matkalle on suunniteltu mieluisaa tekemistä. Juuri sellainen oli tämä meidän pitkä viikonloppumme Sveitsin Alpeilla. Olinhan tosin saanut lasketella talven aikana jo "koko rahan edestä", mutta silti oli hauskaa päästä taas suksille.

Olen onnekas - eräs ystävättäreni muutti vuosia sitten Sveitsiin ja on hankkinut sieltä suloisen mökin, Chalet'n, niinkuin paikalliset niitä kutsuvat. Ja tuo pieni mökki vuorten syleilyssä oli matkamme tukikohta. Kuohujuomaa kului ja paikalliset juustoherkut fonduen ja muiden ihanuuksien muodossa muodostivat ruokavaliomme. Päivät kuluivat suksilla ja illat nauraen ja vaihtaen kuulumisia auringon painuessa läheisten vuoren huippujen taa. Ja aamulla heräsimme noiden valtavien vuorten keskeltä ja suuntasimme ylös kohti lumisia huippuja. Ihanaa.


Neljään hiihtoreissupäivään mahtui huikea määrä naurua, kuplivaa juomaa ja monenlaista säätilaa. 
Kuten kuvista näkyy neljään päivään mahtui melkein neljä vuodenaikaa. Kaikkea kuumasta auringonpaisteesta ja lähes shortsikelistä sankkana verhona alas leijailevaan lumisateeseen. Kyllä, viimeisenä päivänä näimme rinteessä miehen hiihtämässä shortseissa ja t-paidassa... Itse pitäydyimme talvivarusteissa kaiken varalta. 
Lunchtime maybe? Ja sitten vähän hiihtoa!


Viimeisen laskupäivän kruunasi Verbier Impulse -musiikkitapahtuma, jossa rinteisiin rakennetuissa amfiteatterissa soitti eri bändejä ja ihmiset nauttivat auringosta ja kauniista vuoristomaisemista. Tuonne olisi voinut jäädä vielä hieman pidemmäksi aikaa.Mutta kaikki hauska päättyy aikanaan. Ja nyt olenkin pakannut sukset naftaliiniin odottamaan ensi talven hiihtoreissuja. Hahaa, blogi keskittynee tästä eteenpäin pyörimään kodin ja siihen liittyvien asioiden ympärillä.

No comments:

Post a Comment