Tuesday, 12 April 2016

Under a magnolia tree

Viime viikon tyttöjen matka Sveitsiin alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. Hypättyämme vuokra-autoon Geneven kentällä päätimme suunnata moottoritielle, joka ohjaisi meidät määränpäämme suuntaan hieman nopeammin. Mutta kuten usein, parhaat päätökset syntyvät nopeasti, niin kuin nytkin. 

Moottoritien alkua lähestyessämme päätinkin kuskin ominaisuudessa kääntää auton ratin kohti Geneve-järven rantaa mutkittelevaa hidasta, mutta kaunista rantatietä. Olisihan siellä varmaan jotain kivaa nähtävää ja kun minnekään ei ollut kiire niin miksipäs ei. Ja voi tytöt, mikä reitti tuo olikaan.

Kirjoittelin aiemmassa postauksessani ihastuksestani magnolian oksiin ja siitä kuinka vaikea minun on ollut löytää niitä helsinkiläisistä kukkakaupoista. Lontoon reissullani sain tyytyä ihailemaan tiukkoja nuppuja.

No nyt ei ollut vaikeaa, päin vastoin. Jos niskat voisivat mennä nurin maisemien katselusta, niin nyt se oli lähellä. Satuimme paikalle parhaaseen mahdolliseen aikaan magnolian kukkimisen kannalta. Talojen pihoja ja puistoja koristivat toinen toistaan hienommat magnoliapuut aivan täydessä kukassaan. Näky oli yksi hienoimmista pitkään aikaan. Siis sellaisia valtavia puita, joissa oli nyrkin kokoisia täydessä kukassa olevia magnolian kukkia. Jopa matkan varrella piti vakavasti harkita Keski-Eurooppaan muuttoa ihan pelkän yhden puun takia. 

Eivätkö olekin aika ihania nämä - katsokaapa vaikka? Jos seuraat Instagram tiliäni (@goldencupole) saatoitkin jo nähdä näistä vilauksen.

Näiden kuvaamisen jälkeen pitikin sitten etsiskellä lounaspaikka, josta lisää seuraavassa postauksessa.No comments:

Post a Comment