Wednesday, 18 May 2016

Dinner for four

Joskus aikoinaan kun etsimme uutta kotia olivat uuden kodin kriteerit sellaiset, että tuntui miltei mahdottomalta täyttää ne kaikki. Yksi näistä kriteereistä oli jugendtalon huoneisto parvekkeella. Heh, helppo juttu kuin mikä, jos on ihan rajaton budjetti, mutta meidän budjetilla haasteellisempaa kuin neulan löytäminen heinäsuovasta. No, jotenkin vain onnistuimme tässä vaikessa tehtävässä.

Tuolla parvekkeella on monta tehtävää, mutta yksi mieluisimmista asioista meidän perheelle on istua ulos syömään silloin kun säät sallivat. Taloyhtiömme on vapaamielinen myös parvekkeella grillaamisen suhteen, joten kokkailumme hoituvat pienellä Weberin kaasugrillillä kesäiltaisin. Suomen kesä suo harvoin mahdollisuuden istua ulkona syömässä, mutta silloin kun se on mahdollista, teemme sen mieluusti. Parvekkeen suunta on sisäpihalle itäänpäin, joten mistään ilta-auringosta emme sentään pääse nauttimaan. Mutta varjoisalla parvekkeella istuminen voi olla aika mukavaa, kun on tarkoitus syödä päivällistä perheen kesken.

Tässä siis muutamia kuvia eräältä illalta. Kuvat ruuasta jäivät ottamatta. Oli nimittäin sellainen nälkä, että kun ruoka grillistä valmistui jäi kamera pöydälle kuin taiottuna. Ja sen jälkeen, kuten tiedätte, ei olisi ollut mitään kaunista kuvattavaa sotketusta pöydästä ja ruuan tähteistä;) Mutta tässä illan tunnelmia.


No comments:

Post a Comment