Thursday, 12 May 2016

Twin delivered

Koska kotirintamalla täytyy olla jatkuvasti jokin projekti meneillään, niin olkoon se tällä haavaa tyttäremme huone. Tokihan kaikkea muutakin on koko ajan suunnitteilla, mutta koska sisustaminen ei koskaan käy käden käänteessä, täytyy olla monta ongenkoukkua vetämässä yhtä aikaa. 

Muillakin näyttää olevan saman kaltaisia haasteita: mistä löytäisi sopivat huonekalut silloin kun itsellä on jo visio mielessä mitä haluaisi, mutta puuttuu vain kauppa, josta sen hankkisi. Tästä myös avecsofie kirjoitteli jokin aika sitten. Hän peräänkuulutti sopivia nettikauppoja huonekalujen hankintaan ja itsekin joudun liittymään siihen joukkoon monen hankinnan osalta. 

Mutta kaikkea ei tarvitse ostaa netistä. Hankin nimittäin tyttäreni huoneeseen byLassenin Twin-pöydän Stockmannilta, sitä kun sattui olemaan heillä suoraan varastossa. Tuo pöytä edustaa sitä linjausta, jota ajattelin toteuttaa: ei enää pinkkiä tai vaaleanpunaista eikä kirkkaita värejä. Nyt mennään paljon selkeämpään ja värimaailmalta paljon neutraalimpaan suuntaan. Ja muotokieleltään ehkä hieman pelkistetympään suuntaan. Tykkään hurjasti todella keveästä rakenteesta ja muodosta. Tuo toimii tällaisen 10-vuotiaan tytön yöpöytänä vallan mainiosti, vai mitä? Ja jostainhan on aloitettava.

Huoneen muutoslista on pitkä, mutta tämä ensimmäinen askel oikeaan suuntaan. Kuten näkyy, väriä on nyt vielä aika paljon, niinkuin kai pikkutytön huoneessa voi ollakin. Mutta tehdäänpä pieni freesaus siihen suuntaan, että täällä viihtyy koko ajan kovalla vauhdilla kasvava murunen.


Seuraavana tyttäremme huoneeseen on hakusessa kaunis verhoiltu sängynpääty. Tai, on jo ollut tovin. Rajoitteena ainoastaan 120cm sängyn leveys. Eli vinkkejä peliin, mistä sellainen löytyisi? Nykyinen 90 cm verhoiltu päätyi löytyi aikoinaan Ellokselta, mutta en ole ollut kovin tyytyväinen laatuun. Jotain laadukkaampaa on siis haussa tällä haavaa. Ja uudet kirjoituspöydän tuolit on jo tilattu. Niitä odotellessa...

No comments:

Post a Comment