Sunday, 29 May 2016

Weekend = pampering

Tiedättehän sen tunteen, kun on jotain kivaa järjestettyä ohjelmaa luvassa viikonloppuna, mutta samaan aikaa haluaisi käyttää nuo arvokkaat vapaapäivät vain lorvehtien ilman sen kummempaa ohjelmaa? Samaan aikaan tietää, että viikonlopusta on tulossa hauska juhlineen ja kaikkineen, mutta samalla menettää mahdollisuuden tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa ex-tempore.

Tälle viikonlopulle oli jo etukäteen sovittuna kaikenlaista happeninkia. Ystävämme olivat kutsuneet meidät luokseen kokkailemaan perjantai-illaksi ja anoppi oli kutsunut koko klaanin lapsineen ja lapsenlapsineen Haikon kartanoon yöpymään ja dinnerille viettämään syntymäpäiviään. Ja odotin tietysti innolla kaikkea tuota, mutta samalla hieman stressi pukkasi päälle, kun koko viikonloppu oli minuuttiaikataulutettu. Mutta ihanaahan tuosta kaikesta tuli. Kiitos ystävien ja anopin.

Perjantai-illan ohjelma yhteisen ruuanlaiton merkeissä on itse asiassa mainio idea. Isäntä ostaa ainekset ja sitten kokkaillaan yhdessä. Kynnys kutsua ystäviä kylään on paljon matalampi näin, varsinkin kun näillä ystävillämme on kaksi pientä lasta, nuorin 3 kk ja toinen pari vuotias ja kädet täynnä töitä noissa pienokaisissa. Täytyypä alkaa harrastaa samaa itsekin niin ei voi olla excuseja olla kutsumatta kavereita kylään.

Olin buukannut lauantaille Haikkoon pari hoitoa itselleni (kerranhan vaan täällä eletään) ja lähetin perheen miesväen -120C kylmähoitoon. Tyttärelle riitti uima-allasosaston riemut ja pelit serkkujen kanssa. Täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että Haikon hoitojen hinnalla olisi saanut koko perheen viikonloppureissulle Tallinnaan hyvätasoiseen hotelliin ja itselle siellä vielä monet hoidot kaupan päälle. Mutta kun nyt tuolla oltiin niin, what the hell. Pistin haisemaan. 


Haikon kartanon spa-osasto oli uusittu altaita lukuunottamatta kokonaisuudessaan. Hoitohuoneita oli tosi monta ja ne olivat tilavat ja nykyaikaisesti varustellut. Spa-puoli oli kuulemma avattu remontin jälkeen nyt toukokuussa ja se oli mielestäni tosi freessi. Samoin hotellin vastaanottotilat oli sisustettu kivasti hotellityyliin. Alla olevat kuvat on napsittu hotellin aulasta.
Ja illan kruunasi dinneri kartanon puolella. Sonnustauduin Selected Femmen uuteen mekkoon ikivanhoihin korkkareihin ja heitin olalle Chanelin Boy bagin. 


Ihana anoppini oli osannut hoitaa huippujärjestelyt ja vietimme super hauskan illan. Kaunis kiitos siitä vielä kerran hänelle. Näiden kartanotunnelmien jälkeen oli aika palata taas arkeen ja työntää kädet kukkamultaan parvekkeella. Vihdoinkin sain jo aiemmin ostamani kukat ja kasvit istutettua.

Ihanaa viikkoa teille!

No comments:

Post a Comment