Wednesday, 8 June 2016

Inspiration for my daughter's room

Olen jo kauan pähkäillyt ideoita kuinka sisustaa tyttäremme huone. Silloin kun remontti valmistui, huoneeseen hankittiin välttämättömimmät jutut kuten sänky ja säilytystilaa ja myöhemmin muut oleelliset jutut kuten kirjoituspöytä ja tuolit sekä sohva. Mutta koska tuossa vaiheessa ajatukseni eivät olleet riittävän kirkkaat sen suhteen mikä on määränpää oli lopputulos jonkinmoinen sillisalaatti. Nyt ajatukseni ovat jo hitusen selkiintyneet ja kirjoittelin aiemmin yöpöytä hankinnasta, kas täällä. Kirjoituspöydän tuolitkin on uusittu (postaus tulossa) ja moni muukin asia mietinnässä. 

Mutta koska kokonaisuus ratkaisee, olen saanut kuningasidean, jonka toteuttaminen saattaa olla haastavaa. Mistä löytäisin loistavan ja e d u l l i s e n puusepän valmistamaan tällaiset ihanat puolipaneloinnit huoneeseen? Siinäpä vasta pulma. Mutta ne kyllä sopisivat mainiosti tällaisen vanhan jugendtalon tunnelmaan vai mitä. En nyt kuollaksenikaan muista mistä tarkalleen ottaen nappasin nämä inspiraatiokuvat, mutta kauniita ne ovat vai mitä?  

Tuohon voisi varmaan yhdistää hitusen modernia tyyliä niin ah, mikä ihana tytön huone siitä syntyisikään. Ja tyttären huoneen muoto on hieman saman kaltainen vinoine ikkunasyvennyksineen. Sopisi aivan mainiosti meidän kotiin. Itse asiassa tällä tavalla remontoitu huone näyttäisi ilman kalusteitakin kauniilta, joten seinäpanelointi voisi ratkaista loputkin sisustuspohdinnat. Mutta olen kovin hidas mitään päättämään, niin annetaanpa tämän asian hetken muhia aivojen syvissä sopukoissa.No comments:

Post a Comment