Wednesday, 29 June 2016

Last minute holiday plans

En ole koskaan ollut ns. "äkkilähtö" tyyppiä lomien suhteen. Päin vastoin. Minä olen meidän perheen matkatoimisto eli se joka on tähän saakka viilannut kaikkien matkojen yksityiskohdat  paikoilleen aina hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Jossain vaiheessa mieskin kysyi, pitääkö noita majoituksia ja lentoja noin kauan tiirailla, etkö jo voisi vaan buukata jotain? Johon esitin vastakysymyksen: Oletko joskus ollut matkalla, jossa asiat ovat menneet pieleen huonon suunnittelun takia. No vastaus oli tietysti ei.

Suunnittelu on joskus puoli matkaa ja joskus yhtä tuskaa. Miten teillä hoituu nämä asiat? Kuka teillä varaa matkat (siis jos matkustatte) ja varaatteko hyvissä ajoin vai viime tipassa?

Tälle kesälomalle emme olleet varanneet mitään monista syistä johtuen. Mutta mitä lähemmäksi loma tuli, niin sitä suuremmaksi matkakuume kasvoi ja tässä sitä ollaan. Joskus on hauska huomata löytävänsä uusia puolia itsestään.  Eli muutama tunti surffausta eri sivustoilla ja nyt on lennot ja majoitus sekä auto buukattu. Vive le France, täältä tullaan! Kuvassa viime tipassa varaamani majoitus. Toivottavasti matka onnistuu myös tällä äkkilähtö-taktiikalla.
1 comment:

  1. Meillä harrastetaan toisinaan tätä ex-tempore matkailua ja hauskaa sekin on. Varaaminen ja muiden innostaminen matkalle lähtöön jää aina minun hommakseni -kuulemma siksi, että olen niin tarkka kaikesta ;-) Hyvää lomaa!

    ReplyDelete