Saturday, 18 June 2016

Picking apples

Joko nyt on sadonkorjuun aika? Alkukesästä? No minulle ainakin. Kävin poimimassa omenoita itselleni.

Olen tähän saakka ollut pöytäkoneen varassa blogipäivitysten suhteen ja postausten kirjoittelu matkoilta on jäänyt siten hoitamatta tyystin. Vanha läppärini muuttui tarpeettomaksi iPadin hankkimisen myötä vuosia sitten ja sitten kun bloggauksen aloitettuani havahduin läppärin tarpeeseen, oli aika jo auttamattomasti ajanut vanhan koneen elinkaarensa päähän. Lue: virukset olivat vallanneet miniläppärivanhuksen. Kotona pöytäkoneelle riitti muitakin käyttäjiä ja kyllästyin myös kyttäämään omaa vuoroani.

Jokainen ajanjakso tulee tiensä päähän, niin tämäkin. Sillä nyt minulla on ihan upouusi ikioma kultainen Omena eli Applen 12 tuumainen kullan värinen läppäri omassa käytössäni. Ja mikäs tässä sateen ropistessa ikkunaan istua sisällä ja pähkäillä tarttuisinko uusimpaan pokkarihankintaani Jens Lapiduksen dekkarin käänteisiin vaiko läppärin kautta netin syövereihin. No tässä siis ihka ensimmäinen postaus uudelta laitteelta, voilá. Että terveisiä täältä kotitoimistolta rakkaat lukijat.

Moni teistä lukijoista kirjoittelee itsekin blogia. Millä te kirjoittelette: pöytäkoneella vaiko läppärillä? Mobiilissa muodossa ainakin Bloggerin sovellus on tosi kömpelö. Kuinka lienee laita Wordpressillä ja muilla alustoilla kirjoittelevilla? Löytyykö niille iPadilla toimivaa fiksua versiota? Ainankin kuvankäsittely on iPadilla hankalaa vaikka tekstithän silläkin saa aikaan.

Ihanaa sadelauantaita sinne ruudun toiselle puolen!


No comments:

Post a Comment