Sunday, 26 June 2016

What else could I wish for?

En oikein edes tiedä mitä tästä keskikesän juhlasta pitäisi kirjoittaa, sillä te siellä ruudun toisella puolen olette varmaankin taltioineet omiin aivosopukoihinne ja muistikorteillenne vähintäänkin yhtä upeita muistoja kuin minäkin. Ja siitä saamme kiittää ennen kaikkea säiden haltijaa, sillä en edes muista milloin viimeksi olen saanut viettää juhannusta Suomessa tällaisessa säässä. Ok, monena vuotena olemme paenneet Suomen koleaa juhannusta jonnekin lämpimään saadaksemme osamme edes hetkisen verran lämmöstä. Mutta nyt pysyttelimme ihan Suomessa ja suuntasimme energiamme veneilyyn saaristossa. Ja se, jos jokin, oli nappiin mennyt valinta.

Vaikka juhannusaattona sade hiukan ropisi, saimme pienen hetken nauttia auringon pilkahduksista pilvien lomasta. Ja palella ei tarvinnut lainkaan. 
Juhannuspäivä puolestaan antoi parastaan. Voi jukra mikä veneilykeli, ei paremmasta tietoakaan. Ja aurinkoa ja vauhtiakin riitti. Mutta ehkä tiesitkin jo tämän, jos seuraat minua Instagramissa (@goldencupole). Sieltä voit kurkata myös vauhtivideon mereltä. Brrrrrrmmmmm!


Ihanaa viikonlopun jatkoa, nauttikaahan helteestä sunnuntainakin!

2 comments:

 1. Kiva postaus ja kauniit kuvat.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista. Toivottavasti aurinkoa riitti sinunkin juhannukseesi.

   Delete