Sunday, 5 June 2016

Why do we live in Finland?

Sen ymmärtää sellaisina iltoina kuin viimesen viikon aikana olemme kokeneet. Tiedättehän, nuo pehmeät ja ihoa hyväilevät kesäillat, joita sattuu kohdalle tavallisesti heinäkuussa. Mutta olemme jo saaneet nauttia niistä touko- ja kesäkuussa. 

Olimme jo kauan aikaa sitten lyöneet lukkoon tämän viikon torstai-illan työkavereiden kanssa ja kantakaupungin asukkaana sain luvan ehdottaa sopivaa terassia ihanan kesäillan viettoon. Kaivarin- ja Hernesaaren rannat uudet houkutukset (Löyly) kävivät tietysti mielessä, mutta koska meitä oli reilut kymmenen henkeä liikkellä päätimme suunnata Katajanokalle Holidayn terassille. Kiva Holidayn omistajille, terassi oli tupaten täynnä, huonompi juttu meille. Mutta eipä tuo ilta vieressä kelluvan Relandersgrundin kannellakaan ollut yhtään hullumpi. Nappailin kuvat Relandersgrundin alakerran sisätiloista vaikka ilta kuluikin kannella istuskellen. 


Skattasta on tullut kovaa vauhtia trendikäs paikka illan vietoille kun muutama muukin Holidayn lisäksi on innostunut avaamaan ovensa keäilloista nautiskelijoille. Kuten esim tämä Bar Chaperon Rouge.Tällaisina iltoina muistaa sen, miksi Suomessa on ihanaa asua, jos se joskus talven ja syksyn pimeinä tunteina sattuukin unohtumaan. 

2 comments:

  1. Onpa kaunista, kyllä se kesä vaan on niin ihanaa aikaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä ja kesällä kuvaaminen on antoisaa kun joka puolella näkyy kaikkea kaunista ja valoa riittää enemmän kuin tarpeeksi kuvaamiseen.

      Delete