Sunday, 21 August 2016

Catch of the day

Tiedäthän sen tunteen kun joskus saat nauraa aivan posket kipeinä? Vietimme lauantaina rapujuhlia saaristossa vanhojen ystävien kanssa - kaiken kaikkiaan 6 hyvää ystävääni ja heidän miehensä ja voi sitä naurun määrää. Aurinko helotti ja nauru kupli ja huumori kukki niin ettei mitään rajaa. Aivan parasta vapaa-ajan viettoa. Eikä säässäkään ollut valittamista, ihan loistokeli. 

Tuo ikivanha kesähuvila superihanine pikkuruutuisine lasiverantoineen vei ajatukset vuosisadan taaksepäin. Alkuillan istuskelimme ulkona terassilla herkutellen fajitaksista ja viineistä. Sitten teimme veneretken ystäviemme toiseen saareen veneillä. Illan pikkutunneilla kamera sai jäädä sivuun ja nautimme vain ravuista, snapsilaulut raikuivat varmaan naapuriin saakka ja tunnelma oli ihan katossa. 
Onneksi järki sanoi, että voimia piti säästää vielä sunnuntaillekin, sillä suunnitteilla oli veneretki kelien ollessa suotuisat. Ja olivathan ne. Sunnuntai-iltana vielä Uiva 2016 venenäyttelyyn elättelemään toiveita suuremmasta veneestä. Ja sitten kotiin lottokuponkeja täyttelemään, hah.  Mutta nyt on voimat ihan nollassa, kumma juttu, eikö viikonloput pitäisi olla akkujen lataamista varten?

Mutta ehkä tiesitkin jo tämän kaiken, jos seuraat minua Instassa: goldencupole? Ihan mieletön viikonloppu - nyt syksy saa mun puolesta tulla. Ihanaa alkuviikkoa sinne ruudun toiselle puolen!

2 comments:

  1. Ihanan tunnelmallista. Hyvin vangittu hetket näihin kuviin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Terhi. Meillä oli kyllä tosi hauskaa. Nyt tuntuu kuin tuosta olisi jo ikuisuus kun sade ropisee ikkunaan.

      Delete